To, co na začátku vypadalo jako vášnivý flirt dvou lidí, které svedla dohromady práce, se zjevně přetavilo do vážného vztahu, s nímž je třeba počítat. Společné bydlení už není jen hudba budoucnosti. Stříbrná SuperStar 2004 má sice část věcí stále ve svém bytě v Pardubicích, ale 95 procent času tráví v Petrově pražském bytě, kam se do konce roku hodlá nastěhovat nadobro.

Padly si do noty

A už proběhlo i to nejdůležitější – seznámení s Petrovou dcerou Annou, kterou má s bývalou herečkou Barborou Janatkovou (41). „Rozumějí si. Aničce je čtrnáct, Šárce o trochu víc. Dcera zatím dbá tatínkovských rad,“ prozradil zpěvák. A zpěvačka jeho slova jen potvrzuje: „My se doplňujeme, všechno si sedlo, i naše rodiny, Petrova dcera... Všechno mi to přijde tak v pořádku. Strašně nerada bych to ale zakřikla...“

Video
Video se připravuje ...

Šárka Vaňková: Co prozradila o vztahu s Petrem Vondráčkem? Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Vášeň v divadle

Jak je to mezi nimi pořád žhavé, teď všem předvedli během koncertu P. S. Iveta ve Strašnickém divadle. Koncert své partnerky s písničkami Ivety Bartošové (†48) nepodpořil Petr jen jako divák v hledišti, ale se svou milou si střihl i duet Knoflíky lásky. A hned, jak dozpívali, majetnicky ji objal a impulzivně políbil. „Musím říct, že jsem opravdu šťastná. Mám období, kdy se mi daří v práci i doma, a jsem za to opravdu vděčná,“ přiznala nedávno bývalá přítelkyně Daniela Hůlky (55) či snoubenka Filipa Renče (58).

Fotogalerie
89 fotografií