Dominika Mesarošová žila s Tomášem Novotným sedm let. Dlouhé roky spolu bydleli v Brně, v minulém roce se pak přestěhovali i s jejich synkem Eliánem (5) do Prahy. Jenže jak se nyní ukázalo, již nějakou dobu jim to neklapalo a rozešli se. Ačkoliv se plavovlasá modelka nechtěla ke svému soukromí vyjadřovat, teď, aby zabránila možným spekulacím, raději na instagramu popsala, co ji k tomuto kroku vedlo.

„Můj život byl barevný a pestrý, než jsem potkala otce svého syna a porodila nám našeho Eliána. Rodina, domov, mateřství bylo, je a vždy bude mým smyslem života,“ svěřila se s tím, že na svém profilu, tak jako mnozí jiní uživatelé sociálních sítí, sdílela jenom to hezké, zatímco to smutné si nechávala pro sebe. Proto se mohlo zdát, že je její vztah s Tomášem zalitý sluncem a bez jakéhokoliv mráčku.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Dominika Mesarošová přiznala životní zvrat: Útěk do Prahy! Markéta Reinischová

Jenže jak už tomu bývá, za zavřenými dveřmi to taková idylka nebyla... „Bohužel i já jsem po letech zjistila, že má vidina stabilní rodiny byla pouhou iluzí a toužebným přáním,“ posteskla si Dominika. Zjistila totiž, že Novotný posílal lechtivé zprávy jiným ženám, a dokonce došlo i na fotografii, na níž má jen spodky. Vrcholem všeho bylo žadonění o „tulení“ a trochy „sexování“ u jejích kamarádek!  „Následovalo velké zklamání, bolest a pocit selhání ve vytvoření kompletní rodiny.“

„Říká se 'štastná maminka = šťastné dítě', proto jsem se rozhodla, že se už nenechám využívat, ponižovat ani deptat v nefunkčním vztahu a raději jej ukončit. Budu věřit a pevně doufat, že zůstaneme i nadále zodpovědnými rodiči našeho malého Eliána,“ uzavřela s tím, že s ohledem na malého synka nechce více detailů veřejně ventilovat. A její přístup kladně hodnotily i další dámy, jimž se také rozpadl vztah - třeba Michaela Ochotská (39). „Moje řeč,“ napsala Dominice.

Fotogalerie
52 fotografií