Dominika se do Tomáše Novotného opravdu zbláznila, když kvůli němu opustila rodnou Prahu a přestěhovala se za ním do Brna, kde si pořídili domek s bazénem. Po víc než roce otěhotněla a oba se radovali z narození syna Eliána (5). 

Když loni Mesarošová Blesku oznámila, že se stěhuje zpět do Prahy, mnohé napadlo, že se v jejím vztahu něco děje. Blondýnka to popírala, ale jak se říká – na každém šprochu, pravdy trochu. A bylo. Novotný totiž už nějaký čas posílal zprávy jiným ženám, dokonce došlo i na fotografii, na níž má jen spodky, a vrcholem bylo žadonění u jejích kamarádek! 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Dominika Mesarošová přiznala životní zvrat: Útěk do Prahy! Markéta Reinischová

„Potřeboval bych obejmout a potulit... Pošli adresu, udělám ti společnost... budeme sexovat?...“ v tomto duchu vedl konverzaci se silikonovou modelkou Evou Feuereislovou, která to nejenom řekla Dominice, ale i zveřejnila na sociální síti. 

„ANO. Byly tam nevěry a byly cílené nejen na mé kamarádky. Více se k tomu nebudu vyjadřovat s ohledem na našeho nezletilého syna,“ napsala Blesku v SMS zprávě Mesarošová, která se po rozchodu dozvídá o svém expartnerovi hodně divoké historky. 

Fotogalerie
53 fotografií