V apartmánu, který na Kanárském ostrově pronajímá známá herečka, našel jeden z hostů šváby a hned se svěřil na facebooku. Bendová samozřejmě reagovala, že i když deratizuje, může se to stát. Mezi řádky ale zároveň naznačila, že za stížností mohou být intriky její »realiťácké« rivalky – bývalé moderátorky erotického Peříčka a jejího manžela Vlasty Hájka (48). Michal David, který má na Tenerife druhý domov a také pronajímá nemovitosti, se od nich ale rázně distancuje!

Absurdní kauza

„My o tom nic nevíme a vědět nechceme, vůbec nás to nezajímá! Jsme zrovna s manželkou tady, a tak si to chceme užívat, a nikoli si to kazit nějakou absurdní kauzou o broucích,“ řekl Blesku David. „My jsme si tady pořídili »chajdu« dávno před tím, než se tu objevily tyto dvě dámy, a bylo to přes jednu španělskou společnost. Nemovitosti tady také pronajímáme, ale s těmito dámami to nikdy nemělo a nemá vůbec nic společného!“ zdůraznil hitmaker, který poskytuje hostům apartmán s výhledem na Atlantik a útesy Los Gigantes, kde nocleh pro čtyři osoby stojí 4000 korun. „Koupili jsme ho před dvěma roky a švábi se v něm ještě nevyskytli!“ dodal David, byť připustil, že jejich výskyt je na Kanárech poměrně běžný i v hotelech nejvyšších kategorií.

Nespokojení zákazníci tvrdí: Alice lhala o vrácení peněz!

Přestože Alice Bendová slíbila nespokojenému zákazníkovi vrátit peníze za pobyt, dosud je nedostal. Herečka prý dělá mrtvého brouka! Válku realiťáků na Tenerife rozpoutala před pár dny sama Bendová, když u ní nespokojený zákazník pan Vojtek reklamoval kvůli švábům a mravencům pobyt, který si v jednom z apartmánů zaplatil v termínu 27. 3. až 1. 4. 2024. Pojala totiž podezření, že jde o nastrčeného »škodiče« od jejího konkurenta, podnikatele Hájka. „Panu Vojtkovi jsem dnes napsala, že mu raději celou platbu vrátím a že s takovými lidmi nechci mít nic společného. Ať má, kluk, hezký Velikonoce,“ hlásala Bendová na svém instagramu. Příliš pěkné Velikonoce ale rodině nezařídila, slíbených 25 tisíc korun totiž podle tvrzení Vojtkových na jejich účet stále nedorazilo! 

„Včera jsem se jí šestkrát snažila dovolat, ale bez odezvy. Pak mi napsala zprávu, ať jí píšeme na e-mail, že ona už se s námi bavit nebude a vše bude řešit její právník. A jelikož jsme nevrátili klíče od apartmánu, tak nám prý stále běží pobyt,“ svěřila Blesku paní Vojtková. „Ještěže máme všechny konverzace v esemeskách,“ dodala. Herečka včera nijak nereagovala ani na telefonáty Blesku, ke kauze již mlčela i na sociálních sítích...

Video
Video se připravuje ...

Kápni božskou s Alicí Bendovou! O sexuálním obtěžování na natáčení! Petr Macek

Fotogalerie
56 fotografií