Manželka Josefa Kokty a matka jejich tří dětí vzdala soutěž na vlastní žádost kvůli zdravotním problémům.

„Už delší dobu mi nebylo úplně dobře. To vyvrcholilo v noci, kdy se mi udělalo tak špatně, že jsem upadla do bezvědomí. Chtěla bych poděkovat Martinovi za pomoc,“ řekla na kmenové radě, kam ji přivezli z nemocnice.

Necítím se stále dobře, je to těžký takhle to říct, ale ta moje cesta tady je u konce. Nevidím jinou cestu, protože to stále není dobré, jsem máma, mám děti a nemůžu jet na hranu, i když mě to hrozně mrzí,“ dodala a ostrov opustila. Po několika týdnech se k jejímu odchodu vyjádřil moderátor soutěže Ondřej Novotný (46). 

Video
Video se připravuje ...

Podlepená Ornella Koktová: Prsa po třech dětech vytáhla nahoru! Matyáš Janíček, Daniel Kristl

„Velká škoda, že to Ornella zabalila. Podle ohlasů si dělala do té doby dobré jméno. Na soubojích se do toho dostávala a určitě nebyla nejhorší. V kmeni nebyla na obtíž a měla vlastní hlavu, humor a také ostrost na to, aby nehlasovala s davem,“ překvapil Ondra. 

Možná to vyplývá z toho, že věděla, že nepojede na vítězství, ale i tak bavila. Osobně jsem jí a nějaké kauzy okolo Ornelly neznal a nepotřebuji znát. Na mě působila velmi příjemně. Jako člověk, který se jen tak z něčeho nezblázní, a je v něm víc, než by čekali ostatní a nebo i ona sama.“ 

Fotogalerie
40 fotografií