Někde vajíčka a jinde zase rovnou děti. Modelka Kateřina Wohlmann Votavová na letošní Velikonoce propálila týdny střežené tajemství. „Velikonoční zajoch nás podaroval dárkem, aby nás ten beránek nepo...,“ oznámila na svých sociálních sítích a na důkaz připojila i fotku, jak jinak než ve spodním prádle, která ukazuje i vzdouvající se bříško. 

Radostná zpráva samozřejmě spustila lavinu gratulací, o to víc, že byla naprosto nečekaná. „Myslela jsem, že do modelkovského důchodu půjdu v pětadvaceti, pak jsem si myslela, že to přijde ve třiceti a stále se ta hranice posouvá,” prohlašovala totiž ještě dva roky po svatbě pro Super.cz s tím, že má na dítě ještě dost času.

Na prvního potomka tak přišla řada až sedm let poté, co se provdala za kontroverzního podnikatele Jiřího Wohlmanna, o jejich svatbě informoval web eXtra.cz.  Wohlmann se do povědomí veřejnosti zapsal zejména sporem s Janem Tunou, který prostřednictvím pořadu A dost! odhalil klamavé složení čajových nápojů prodávaných pod jeho obchodní značkou Bubbleology. 

 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda přehlídek spodního prádla: Dva roky od svatby s o 20 let starším mužem a dítě nikde! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií