Ekonomka s půvabem modelky, i tak by se dalo o ní mluvit. Když Yvona Maléřová zveřejnila na instagramu snímek s hlubokým výstřihem, nešlo jen o projev ženskosti, ale i o vyjádření vlastní hrdosti a sebevědomí. A o hrdosti právě byl celý její příspěvek.

„Hrdost je název pro povahovou vlastnost, určité sebevědomí člověka, které je oprávněné a neúplatné. Hrdý člověk má právo zakládat si sám na sobě, na některém svém osobnostním rysu nebo skutkům. Hrdost znamená uvědomění si vlastní ceny i důstojnosti,“ napsala kráska.

Tento citát si v minulosti zaznamenala a dala na místo, kde ho mohla vidět každý den. A teď věří, že by mohl pomoci i ostatním lidem!  V komentáři ke své fotce vyzvala Yvonna ostatní ženy, aby si také uvědomily svoji hodnotu a vlastní důstojnost. „Tohle by mohl být první krok i pro mnohé z vás,“ nabádala a doprovázela to hashtagy jako #promezeny, #behappy a #loveyourself.

A z jejího snímku opravdu sebevědomí jen září. V béžové vestičce s někonečným výstřihem působí starší sestra Krainová jako ztělesnění sebeuvědomělé ženskosti, které ví, co chce.

Video
Video se připravuje ...

Takhle vypadá starší sestra Krainové! A to začala cvičit až po čtyřicítce... Clever fit

Fotogalerie
49 fotografií