Tenhle velikonoční zajíček bude asi pěkné číslo! Naznačila to sama Jessica Alvesová, dáma posedlá plastickými operacemi, co přišla na tento svět jako muž jménem Rodrigo. Na sociální síti totiž sdílela smyslné záběry v outfitu velmi skromném - pózovala jen v černém, poloprůhledném negližé a s latexovou maskou s dlouhýma ušima.

„Celý život jsem byla vždy hodným králíčkem. Ale být pořád hodným králíčkem je příliš nudné, vede to jen ke zklamání. Takže promiň, mami, ale tyhle Velikonoce bude Jessica zlobit,“ napsala k několikavteřinovému videu, na kterém si různě nahazuje v dekoltu obří umělé poprsí či nanáší rudou rtěnku na své přehnaně přifouknuté rty.

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Žhavé velikonoční přání „všem jejím zajícům a zaječicím“ se setkalo s celou řadou nadšených reakcí... i těch podstatně kritičtějších. Mnozí její fanoušci totiž nechápali, proč i přes všechny plastiky a další úpravy, co neustále podstupuje (naposledy to byl lifting obličeje, krku, rukou a výplně pozadí), má pořád tendence používat tolik zkrášlujících filtrů...

Fotogalerie
92 fotografií