„Tak už je to venku…“ napsala moderátorka Lenny Trčková ke snímku, na kterém drží v náruči docela malinké miminko. Na onom záběru pózuje po boku známého herce Jiřího Štrébla (65). „Málokdo to ví, ale... je to jeho,“ doplnila, aby snad zamezila případným spekulacím o otcovství. Někteří z jejích followerů je oba na instagramu zahrnuli gratulacemi. „Děkujeme. To je dost, že se k tomu konečně postavil čelem,“ přisadila si Trčková.

Všechny tak dokonale zmátla – ve skutečnosti přece vůbec těhotná nebyla! Navíc to miminko, co chová, ve skutečnosti není živé, ale jenom atrapa.

V rámci natáčení pořadu Sama doma, jehož je dramaturgyní, se totiž před kamerou České televize sešel jak hvězdný host v podobě známého umělce, co zazářil například v seriálech Extraktoři, Vraždy v kruhu či Anatomie života, tak i jedna odbornice na handling (držení miminka) – a právě na realistické panence ho i názorně předváděla.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Štrébl se za Ulici loučil s Hadrbolcovou (†86): Uměla být hodně rázná... Luboš Procházka

Vtípek padl na úrodnou půdu a není se čemu divit. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda by tyto záběry »šťastných, novopečených rodičů«, kteří by museli být pořádní tajnůstkáři, aby se jim podařilo těhotenství, porod a vlastně i svůj vztah takhle solidně utajit, zmátly i vás...

Fotogalerie
43 fotografií