Když se Alena Doláková objevila na instagramu s kulatým bříškem, její fanoušci byli připraveni na lavinu gratulací. Ale obrat přišel rychle - herečka odhalila, že se jedná o pouhou rekvizitu pro její roli ve vzrušujícím seriálu Studna.

Ve Studně, kde Doláková sdílí plátno s talentovaným Jakubem Prachařem(40), se diváci mohou těšit na intenzivní příběh inspirovaný stejnojmenným dílem seriálu Major Zeman. Jejich spolupráce tak může být i díky fanouškovskému sentimentu televizní událostí, která by diváky vrátila před televizní obrazovky.

„S Jakubem Prachařem je sranda, ale ta miniserie taková sranda není… Těšte se,“ napsala se smajlíky k publikovaným snímkům. Fotografie z kostýmní zkoušky, které Doláková sdílela, daly divákům exkluzivní nahlédnutí do příprav před kamerou. 

Doláková je známá svými rolemi v seriálu Vodník a filmu Tři bratři. Její nadcházející projekt bude vysílán na streamovací platformě Voyo, přičemž očekávání je vysoké, vzhledem k jejímu talentu a schopnostem, které předvedla ve svých předešlých pracích, včetně oceněného vystoupení ve snímku Zrcadla ve tmě od režiséra Šimona Holého.

Studna slibuje být napínavým přídavkem k její už tak pestré kariéře, protože ačkoliv je to těhotenské bříško v tomto případě pouze fikce, talent a charisma, které Alena přináší do každé role, jsou nezpochybnitelně skutečné.

Video
Video se připravuje ...

»Holena ze Tří bratrů« Alena Doláková: Rozchod po třech letech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií