Tereza Brodská nedávno navštívila domov svého dětství. Řadový dům na Andělce, kde s rodiči žila, než se rozvedli, si zachoval kouzlo a vzpomínky minulých let. Přestože dnes v něm žijí jiní lidé, ti ji vřele pozvali dovnitř. Herečka si celou návštěvu natočila a neubránila se dojetí. „Dneska mám nějakou sentimentální, dnes se jdu podívat, kde jsem bydlela s tatínkem a maminkou,“ uvedla hned na začátku své vlastní minireportáže na sociálních sítích.

Na zahradě se Tereza setkala s předměty, které přežily desetiletí. Zvláště jí učarovalo původní krmítko, ruční dílo jejího otce Vlastimila Brodského. „Tatínkova budka, no tady je! To dělal ještě tatínek. To je neuvěřitelný, no to je krásný," křičela skoro nadšením ve videu.

Záznam z této návštěvy, plné vzpomínek a osobních postřehů, Tereza sdílela na svém instagramu s přemýšlivým komentářem: „Čím je člověk starší, tím víc vzpomíná... už dlouho jsem se chtěla podívat na místa, kde jsem bydlela s tatínkem a maminkou. Hlavně na náš domeček, který si tatínek celý svůj život přál. Bydleli jsme tam ne moc dlouho, protože po rozvodu ho rodiče prodali. Ale aspoň těch pár let bylo krásných... a je mi smutno i krásně, protože tady jsme spolu byli pohromadě. Děkuji za vpuštění dovnitř, které opravdu nebylo plánované!"

Noví majitelé použili něco z původní výzdoby zahrady, zbavili dům břečťanu.  Ne vše se však zachovalo. „Tady maminka měla trsy vřesu,“ řekla herečka s pohledem na zahradu. Nejdojemnějším okamžikem však bylo, když herečka zaostřila na nízké okno vedoucí do zahrady. „Tady měl tatínek pracovnu,“ okomentovala s pohnutím v hlase, když si místo natáčela.

Video
Video se připravuje ...

Jana Brejchová – největší ikona československého filmu Videohub

Fotogalerie
28 fotografií