Patricie Pagáčová, oblíbená herečka známá svými dětskými rolemi i postavami v seriálu Ulice či Modrý kód, rozvířila internet nečekaně odvážným způsobem. Na první pohled na fotce vypadala dokonalá maminky malé Bibiany (2), kterou má s manželem Tiborem Pagáčem (32), ale při pozornějším zkoumání nabízela tato fotka víc než ostatní. Vzala si příliš tenkou podprsenku, nebo si ji nevzala vůbec?

"Zrovna koukám na dítě, jak zas visí na nějakým zábradlí, a přemejšlim, jestli se tam mám rozběhnout, nebo doufat, že si nerozbije kokos. Má teď opravdu šplhací a skákací období, takovej klídeček prostě… máte doma taky rarachy, nebo kliďase? " napsala herečka ke svému snímku na instagramu, kde se usmívá do foťáku.

Na fotografii je Patricie v jasně modrém topu, který kontrastuje s jejím světlým slaměným kloboukem a pruhovanou sukní. Její vlasy ležérně doplňují bezstarostný look a otevřený úsměv naznačuje, že si tento moment naplno užívá. A při podrobném a zaujatém zkoumání si všimnete toho, že při tomto focení nebylo žádné velké teplo...

Jak to vypadá, v soukromém životě je Patricie milující matkou, která se potýká se stejnými starostmi jako mnoho z nás.

 

Video
Video se připravuje ...

Patricie Pagáčová má jasno: Druhé dítě je ve hvězdách! Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií