Smutná zpráva otřásla základy jedné z nejsledovanějších rodin světa. Kris Jennerová (68), matrona rodu a maminka všech slavných Kardashianek, oznámila nečekané úmrtí své mladší sestry Karen Houghtonové (†65), což vyvolalo vlnu soucitu a podpory od fanoušků i přátel rodiny. Příčina smrti není známa.

O rodině, která obvykle s potěšením sdílí každý úspěch, se tentokrát na sociálních sítích objevila zpráva, která nenechala nikoho chladným. Kris Jennerová, matka a manažerka celebritního klanu Kardashianů a Jennerů, oznámila se zlomeným srdcem, že její mladší sestra Karen Houghtonová náhle zemřela. „S nejtěžším srdcem a nejhlubším zármutkem musím sdělit, že moje sestra Karen zemřela včera nečekaně,“ napsala Kris ve svém emocionálním příspěvku na instagramu.

Fotografie, které Kris ke svému statusu připojila, vyvolala ve všech členech klanu nostalgii. Nenechalo to chladným nikoho a do reakcí se připojila Khloe (39) i Kim Kardashianovy (43), stejně jako jiní slavní lidé – po zpěvačku Katy Perry (39) nebo herečku Violu Davisovou (58). Všichni vyjádřili upřímnou soustrast.

„Karen byla krásná uvnitř i navenek. Byla nejsladší, nejvstřícnější, nejsenzitivnější a nejzranitelnější a tak tak vtipná,“ pokračovala ve svém příspěvku Kris a neopomněla zdůraznit, že veškerý čas na světě je pomíjivý. „Karenina smrt je připomínkou, že život je tak krátký a drahocenný a zítřek nikdy není přislíbený. Musíme říci těm, na kterých nám záleží, jak moc je milujeme. Miluji tě, moje krásná sestřičko.“

Kardashianovi jsou známí svým silným rodinným poutem, které bylo často zachycováno ve světle kamer v jejich reality show Keeping Up with the Kardashians.

Karen Houghtonová byla mladší sestrou Kris Jennerové. Sestry vyrůstaly v San Diegu v Kalifornii, kde je po rozvodu rodičů vychovávala jejich matka Mary Jo Campbellová. Karen žila v San Marcos v Kalifornii a pracovala jako zdravotní sestra. Také se věnovala psaní a publikovala dvě kuchařky. Zemřela 19. března 2024 ve věku 65 let.