Jenovéfa Boková, herečka a hudebnice oceněná Českým lvem, se v roli matky ukázala v novém světle. Na nedávno zveřejněné fotografii Lucie Vysloužilové, na které je s roční dcerou Ellou, září klidem a štěstím, přestože dětskou tvář veřejnosti ukazuje jen vzácně. Tajnůstkářka Boková dokonce dávala na soukromí svého prvorozeného potomka takový pozor, že jméno malé holčičky nikdo celý rok neznal! Prozradil jej až moderátor Marek Eben na Českých lvech.

Snímek z instagramu je obě zachytil téměř nahé a v pevném objetí, a zdůraznil tak nevinnost a čistotu okamžiku. Pohledy, které spolu sdílely, hovořily o vzájemné lásce a souznění. Ve své jednoduchosti, okázalosti a harmoničnosti zvládla fotografka zachytit něco, čemu rozumí každý rodič. Snímky jistě nadchly i Ellina tatínka Adama Koláře, který je partnerem herečky.

„1 rok a 1 den jsi tady! M I L U J U a D Ě K U J U... jako nikdy,“ napsala k fotce herečka a poskytla nám tak letmý náhled do světa, kde celebrity nejsou jen tváří na plakátech, ale i milujícími rodiči. Nevšednost této fotografie spočívá v její jednoduchosti a bezprostřednosti, která je v ostrém kontrastu s běžně retušovanými a stylizovanými snímky známých osobností. 

Z Jenovéfiny kariéry září nejen její výkony ve filmech jako Do větru, Ženy v běhu nebo Občanský průkaz, ale i její role v televizních projektech a divadelních představeních, jako je například Honey. Je možné, že mateřství však přinese Jenovéfě novou inspiraci a hloubku, která se odrazí dál i v jejím uměleckém vyjádření.

Video
Video se připravuje ...

Jenovéfa Boková o svých plánech na léto! Kvůli herectví stále nedostudovala. Pavlína Horáková, Elmer Carvalho

Fotogalerie
53 fotografií