Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Letos rodily princezny pohádkové i skutečné: Řachandě se (ne)splnilo přání!

/
  • Letos rodily princezny pohádkové i skutečné...
    30. prosince 2023 ● 15:47

    Není šťastnější události než narození potomka. A letos se jich celebritám ze světa showbyznysu i sportu narodilo opravdu požehnaně. Podívejte se na unikátní tablo, které vám deník Aha! připravil.

  • 1.

    SHOWBYZNYS - Březen Nikol Švantnerová (31) a Ondřej Antoš

    „Miluju nejvíc na světě a děkuju za takový zázrak!“ svěřila šťastná modelka na svém Instagramu poté, co v pátek 17. března přivedla 19 minut po půlnoci na svět dcerku Miu. Tu má se svým partnerem Ondřejem Antošem.

     

     

  • 2.

    Březen Jenovéfa Boková (31) a Adam Kolář

    Soukromí si herečka s partnerem Adamem Kolářem přísně střeží, i s narozením dcerky se tak pochlubili až s několikadenním zpožděním. „Jak jste asi tušili, je tu už s námi,“ potvrdili na sociálních sítích.

     

  • 3.

    Duben Agáta Hanychová (38) a Jaromír Soukup (54)

    Rozárka si na svět pospíšila. Termín porodu určili lékaři Agátě na 28. 4. 2023, tedy na den jejích 38. narozenin. „A je to,“ zahlásila ovšem Hanychová z porodnice o více než dva týdny dříve.

  • 4.

    Duben Eva Čerešňáková (37) a Pavel (48)

    Dceru Annu přivedla na svět také bývalá misska Eva Čerešňáková. „Je to holčička, naše nejsladší princezna,“ pochlubila se a o pouhé tři měsíce později se pak za jejího tatínka i provdala.

     

  • 5.

    Červen Denisa Pfauserová (34) a Martin Kučera

    Termín porodu měla princezna Řachanda 20. června, přála si ale rodit o den později. Nechtěla totiž, aby byla holčička znamením Blíženec, ale Rak. To se jí nakonec nepodařilo a holčičku Nailu, kterou má s marketérem Martinem, přivedla na svět už 16. června.

  • 6.

    Červen Denisa Pfauserová (34) a Martin Kučera

    Své třetí těhotenství tajila Česká miss 2012 až do poslední chvíle. Po dvou holčičkách Emě (7) a Elvě (3) se jí v červnu narodil synek Jáchym, kterého má bývalá modelka se svým manželem, fotbalistou Pavlem Kadeřábkem.

    Tereza Kadeřábková s manželem a fotbalistou Pavlem Kadeřábkem.
    Autor: Instagram

  • 7.

    Červenec Josef Kůrka (31) a Angie Mangombe (26)

    Otcem se letos stal rovněž bývalý Muž roku a účastník reality show Survivor Josef Kůrka. „Čau světe, čau tati, jsem tady,“ oznámil na svém Instagramu. Jeho partnerka, modelka Angie, mu 9. července porodila syna Rafaela.

  • 8.

    Červenec Karel Zima (52) a Lucie (33)

    Rok po svatbě s Lucií Kumbárovou se herec stal otcem potřetí, jeho o 18 let mladší manželka je matkou poprvé. Synu Eliášovi prý chtějí co nejdřív pořídit sourozence. Herec ze seriálů Temný Kraj, Oktopus nebo Slunečná už má s první ženou syna Jonáše (19) a dceru Agátu (22).

  • 9.

    Srpen Dominika Myslivcová (29) a Zdeněk Chytil

    Prvorozeného syna přivedla v pražském Podolí na svět i růžová blondýna Dominika Myslivcová. „Derian. Muž mého života,“ pochlubila se. Otcem chlapce je podnikatel Zdeněk Chytil.

  • 10.

    Srpen Natália Germáni (30) a Martin Valihora

    Radostným přírůstkem do rodiny se pochlubil pyšný tatínek, bubeník Martin Valihora (47). „25. 8. 2023 k nám nečekaně přinesli čápi nový balíček nekonečné a nezastavitelné lásky. Vesa Valihora,“ prozradil partner slovenské herečky ze seriálu Duch nebo Princezna zakletá v čase neobvyklé jméno dcery.

  • 11.

    Srpen Lucie Hadašová (37) a Jaroslav Bednář (47)

    Trojnásobnou maminkou se letos stala Lucie Hadašová, a to i přesto, že další dítě s manželem neplánovali. „Udělali jsme takovou lišáckou dohodu, takže je to Jaroslav Tobias Bednář,“ prozradila pro CNN Prima News.

  • 12.

    Září Monika Leová (32) a Martin Košín (33)

    Na začátku září se stala dvojnásobnou maminkou také modelka a moderátorka Monika Leová a porod jí dal pořádně zabrat. Není také divu, její syn Max totiž vážil 4,71 kilogramu! S manželem Martinem přitom modelka vychovává ještě dcerku Miu (2).

  • 13.

    Září Jirka Král (33) a Karolína Králová (28)

    Rodinu rozšířil také jeden z nejznámějších českých influencerů Jirka Král – manželka Karolína mu totiž přivedla na svět dvojčátka, syny Lukáše a Jakuba, na které se už doma těší starší bratr David. Ten se manželům narodil teprve minulý rok v červnu.

     

  • 14.

    Říjen Dominika Stará (30) a Martin Jurena

    Bronzová SuperStar z historicky první řady z roku 2009 Dominika Stará se dočkala toho nejhezčího pozdního dárku ke svým kulatinám. K synovi Miškovi (1) totiž přibyla dcerka, která dostala jméno Izabela.

  • 15.

    Říjen Andrea Antony (32) a Martin

    Dvojnásobnou maminkou se stala také primácká moderátorka Andrea Antony, která se svým manželem vychovává dvouletou dceru Rozárku. Rodinka se nyní rozrostla o chlapečka Frederika.

  • 16.

    Listopad Monika Sommerová (36)

    Krásné datum 11. 11. si vybrala pro příchod na svět malá Rozálie, kterou porodila hvězda muzikálu Fantom Opery. Původní profesí zemědělská inženýrka se chce co nejdřív vrátit na jeviště a naskočit do zkoušení legendárních Bídníků, kde získala hlavní roli Fantine. Zpěvačka se vloni rozešla s učitelem, s nímž se seznámila při sportu, její nový partner je jednatelem společnosti.

  • 17.

    Prosinec Roman Vojtek (51) a Petra (36)

    Zatímco vrcholilo finále StarDance, její historicky první vítěz, herec Roman Vojtek se stal počtvrté otcem. Syn Vincent se narodil jeho druhé ženě Petře (za svobodna Vraspírové), muzikálové herečce a zpěvačce. S Petrou už mají doma Nathaniela (3), dceru Editu (13) a syna Benedita (8) má z prvního manželství.

  • 18.

    SPORT - Leden Zuzana Paulová (30) a Tomáš Paul (35)

    Manželé, kteří Čechům představili dosud tajemný curling, se stali rodiči v zimě. Dva měsíce po narození syna Matěje už zase závodili. „Jinak to nejde, chceme na olympiádu,“ mají jasno.

  • 19.

    Leden Antonín Barák (29) a Nikola

    Zlobivý chlapec fotbalové reprezentace se stal podruhé otcem v lednu, když mu manželka Nikola porodila syna Dominika.

  • 20.

    Březen Michael Frolík (35) a Diana Kobzanová (41)

    Narození třetí dcery se jim povedlo dokonale utajit. Nelly přišla na svět o pár dní dřív, někdejší miss rodila na Floridě, Frolíka k porodu nepustily povinnosti na ledě.

  • 21.

    Červen Aleš Mandous (31) a Tereza

    Před necelými dvěma lety se gólmanovi Slavie a jeho Tereze zhroutil svět, když přišli o nenarozeného potomka. Letos v létě se jim narodil zdravý chlapeček Tobias.

  • 22.

    Červen David Pastrňák (27) a Rebecca Rohlsson (29)

    Dva roky poté, co přišli o čerstvě narozeného syna, se David s Rebeccou dočkali. Švédská snoubenka útočníka Bostonu porodila dceru Freyu Ivy. „Snili jsme o tom dlouho,“ radoval se »Pasta«.

  • 23.

    Srpen Serena Williamsová (42) a Alexis Ohanian (40)

    Třiadvacetinásobná grandslamová šampionka se stala dvojnásobnou maminkou, když porodila dceru Adiru River. „Vítej, můj nádherný andílku,“ přivítala ji na světě.

  • 24.

    Září Ondřej Kolář (29) a Jana Tvrdíková (23)

    Slávistický brankář a dcera šéfa klubu Tvrdíka Jana spolu mají malého Sebastiana. „Na roli dědečka se moc těším,“ radoval se Ondřejův šéf a Janin táta.

  • 25.

    Říjen Neymar (31) a Bruna Biancardiová (29)

    Radost z narození druhého potomka, dcery Mavie, brazilskému šikulovi dlouho nevydržela. Provalila se jeho nevěra a partnerka mu chvíli po porodu dala kopačky.

  • 26.

    Říjen Kateřina Minařík Kudějová (33) a Tomáš Minařík

    Kajakářská mistryně světa, která překonala rakovinu a loni ukončila kariéru, přivedla na svět dceru Nelu. Porod dokonale utajila a s přírůstkem do rodiny se pochlubila až po dvou měsících.

  • 27.

    Říjen Lucie Voňková (31)

    Dvojnásobná česká fotbalistka roku má s maželkou Klaudií druhé dítě, poprvé však rodila sama. „Třináctka je odteď šťastné číslo,“ radovala se z příchodu dcery Ellanie.

  • 28.

    ZAHRANIČÍ Leden Chrissy Teigenová (38) a John Legend (44)

     

  • 29.

    Leden Paris Hiltonová (42) a Carter Reum (42)

    Známá pařmenka Paris Hiltonová dala vale večírkům a od začátku roku je doma se synem. Syna dvojici odnosila náhradní matka. „Vždy bylo mým snem být matkou a jsem šťastná, že jsme se s Carterem našli. Jsme nadšení, že spolu založíme naši rodinu a naše srdce překypují láskou k našemu chlapečkovi,“ řekla novopečená maminka.

     

  • 30.

    Březen Macaulay Culkin (43) a Brenda Songová (35)

    Herec už rozhodně není sám doma. Se snoubenkou, herečkou Brendou, si v březnu odvezli z porodnice druhého syna. „Jsi ten nejlepší člověk, jakého jsem kdy poznal. A po narození našich dvou chlapců ses stala jedním z mých tří nejoblíbenějších lidí,“ vysekl herec poklonu matce dětí.

  • 31.

    Březen Mark Zuckerberg (39) a Priscilla Chanová (38)

    Zakladatel Facebooku je hrdým tatínkem tří dcer. K holčičkám Augustě a Maximě přibyla Aurelie. „Vítej na světě, Aurelie Chan Zuckerberg! Jsi takové malé požehnání!“ napsal na síť její šéf, který vychová děti s manželkou pediatričkou.

  • 32.

    Březen Kaley Cuocová (37) a Tom Pelphrey (40)

    Hvězda Teorie velkého třesku zkopírovala osud postavy Penny, kterou v seriálu hrála, a stala se maminkou! Dceru Matildu má rovněž s hercem Tomem Pelphreym, zprávu o narození děťátka sdíleli na Instagramu. „Jsme tak vděčni za tento malý zázrak,“ rozplývali se.

  • 33.

    Duben Daniel Radcliffe (33) a Erin Darkeová (38)

    Představitel Harryho Pottera a jeho dlouholetá partnerka, taktéž herečka, přivítali v dubnu na svět prvního potomka. I oni tajili pohlaví a jméno. Až teprve v létě herec prozradil, že se jedná o syna. „Je to bláznivé a intenzivní, ale on je úžasný a Erin je úžasná. Je to také opravdová výsada, že s ním můžu být,“ rozpovídal se herec, který si střeží soukromí, a na synovo jméno si tak fanoušci ještě musí počkat.

  • 34.

    Duben Robert De Niro (80) a Tiffany Chenová (38)

    Robert De Niro přivítal své sedmé dítě. Ano, už posedmé se stal herec tatínkem, a to v neuvěřitelných 80 letech. Jeho přítelkyně a maminka novorozené dcery Gii Virginie je mistryně v bojových umění. „Jsem u toho, podporuji svou přítelkyni. Ale ona dělá tu práci. A máme pomoc, která je tak důležitá,“ řekl herec o roli otce v pozdním věku.

  • 35.

    Červen Al Pacino (83) a Noor Alfallahová (29)

    Rok 2023 byl pro »starší« tatínky štědrý a v červnu oznámil narození dítěte i slavný Al Pacino, který se v 83 letech stal otcem počtvrté. Dítě mu porodila jeho o čtyřiapadesát let mladší partnerka. Chlapeček dostal v České republice tolik oblíbené jméno Roman.

  • 36.

    Červen Princezna Eugenie (33) a Jack Brooksbank (37)

    Britská princezna Eugenie s manželem přivítali své druhé dítě, chlapečka jménem Ernest. „Augie už miluje být velkým bratrem,“ napsala královská rodina prostřednictvím Instagramu o svém nejstarším synovi.

  • 37.

    Červen Chrissy Teigenová (38) a John Legend (44)

    A tento pár se rozrostl v roce 2023 ještě jednou. Modelka porodila třetího potomka letos v lednu. Čtvrté dítě si nyní nechala odnosit náhradní matkou. Teigenová v příspěvku na Instagramu uvedla, že si vždy přála mít čtyři děti.

  • 38.

    Srpen Rihanna (35) a A$AP Rocky (35)

    Zpěvačka a její partner jsou nyní čtyřčlennou rodinou. S rapperem A$AP Rockym porod pečlivě tajili, stejně jako pohlaví i jméno druhého potomka. Nyní už víme, že se páru narodil syn, kterého pojmenovali Riot. Mezí ním a jeho starším bratrem RZA je věkový rozdíl jen 15 měsíců.

  • 39.

    Listopad Kourtney Kardashianová (44) a Travis Barker (48)

    Profesionální celebrita a hvězda reality show z klanu Kardashianových porodila bubeníkovi skupiny Blink 182 první společné dítě. Pro oba jde o čtvrtého potomka. Pro slavný pár to byla dlouhá cesta, protože se dva roky snažili počít. Chlapeček dostal jméno Rocky.

  • 40.

    Listopad Gordon Ramsay (57) a Tana Ramsayová (49)

    Světově proslulý michelinský kuchař Gordon Ramsay dostal k 57. narozeninám nejkrásnější opožděný dárek v podobě šestého potomka, kterého s manželkou Tanou pojmenovali Jesse James.

  • 41.

    Listopad Paris Hiltonová (42) a Carter Reum (42)

    I tento pár se do letošního seznamu dostal dvakrát a taktéž díky náhradní matce. Paris ale odnosila náhradní matka obě děti, a tak se 11 měsíců po narození syna Phoenixe blondýnka pochlubila fotkou dcery London. Jména holčička dostala po oblíbeném městě hotelové dědičky.

    Video
    Video se připravuje ...

    Karel Zima o podobě syna: Nejsme Saša Rašilov ani Emma Smetana Kisa Císařová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    45 fotografií

     

     

Články odjinud

Dnešní horoskopy