Počátkem února na instagramu pózovala Róza ze seriálu Slunečná se skleničkou bublinek v ruce a jásala: „Naše milá Innes, vítej mezi námi! Připíjím na tvůj zdravý a šťastný život a už se moc těším, jak budeme společně řádit! S láskou, tvá babí Lůca.“ To jsou slova, která pyšná babička Lucie Benešová vzkázala skrze platformu, na kterou si ještě zhruba 15 let počká, své právě narozené vnučce.

Až nyní však dostala „schváleno od mladých“, aby se podělila se svými příznivci i o detaily. „A já to teda ofiko práskám a oznamuji do širého světa, že se nám před měsícem narodila naše hvězda Innes Blažková. Lucián, synek prvorozený, je táta – a já jsem už tímto pádem dvojnásobná bába. Je to velká radost!!! To vám teda povím!!!!!!!!!!!!!“ nešetřila ve svém oznámení vykřičníky.

Lucián (26) vzešel ze vztahu Benešové s hercem Filipem Blažkem (50), kterého si ženy a dívky zamilovaly už v jedné z jeho prvních velkých rolí v pohádce Nesmrtelná teta. Před necelými čtyřmi roky se Lucián, jenž je mimochodem svému otci v obličeji hodně podobný, oženil s půvabnou Anežkou... a nyní je už měsíc hrdým otcem. Což dokazují i dojemné snímky, které herečka sdílela na sociální síti. Na nich je totiž k vidění jak Lucián, tak i jeho novorozený poklad.

 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Benešová: Jak pokračuje stavba její roubenky? Matyáš Janíček

Pod záběry mapujícími Luciino rodinné štěstí se to samozřejmě okamžitě začalo hemžit přáníčky všeho nejlepšího jak od fanoušků, tak i od kolegyň z herecké branže. „Obrovská gratulace. Miminko je neskutečné nádherné, ty vlásky, očička, výraz...,“ dojímala se například Alice Bendová (50). „Tak to je jízda. Gratuluji,“ žasla i Gabriela Filippi (53). Svým nadšením se nijak netajila ani třeba Lucie Zedníčková (55), Kristýna Leichtová (38), Martina Randová (52) či Adéla Gondíková (50).

Početná rodina Benešové se tak zkrátka rozrostla o dalšího člena. Kromě nejstaršího syna má ještě slavná plavovláska dceru Laru (12) a syna Štěpána (18), jejichž otcem je herec Tomáš Matonoha (52), a adoptovanou dceru Sáru (24), díky které se z Benešové stala babička poprvé. Ta se totiž v pouhých 22 letech stala maminkou, když dala život malé Melánii (2). A nyní přibylo další dítko!

Fotogalerie
72 fotografií