Sama poprvé rodila velmi mladá... a také se v poměrně mladém věku stala babičkou. V dubnu 2022 hlásala herečka Lucie Benešová šťastně do světa, že její dcera Sára (24), kterou si před lety adoptovala, se v pouhých 22 letech stala maminkou. K vnučce Melánii ovšem nyní přibylo další vnouče – jak se opět skrze sociální sítě pochlubila pyšná novopečená dvojnásobná babička.

Na instagramu herečka sdílela selfíčko, na kterém popíjí sekt s bublinami, a pomyslně tak zapíjí další přírůstek do své početné rodiny. „Naše milá Ines, vítej mezi námi! Připíjím na tvůj zdravý a šťastný život a už moc se těším, jak budeme společně řádit! S láskou, tvá babí Lůca,“ vzkázala novorozenci.

Rovněž tak všem oznámila krásné, byť notně neobvyklé jméno, které holčička dostala. Ines, případně Inesa, je mimochodem variantou jména Anežka. Na rozdíl od ní se ale užívá jen zřídka – v Česku není žen a dívek s tímto jménem, které má vyjadřovat čistotu a nevinnost, dohromady ani sto. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Benešová s dcerou: Oblékla se jako z Addamsovy rodiny! Reinischová, Kristl

Kdo z dětí Benešové se stal tentokrát rodičem, to už ale neuvedla. Mohla to být klidně znovu Sára, ale i třeba prvorozený syn Lucián (26), jenž vzešel z jejího vztahu s hercem Filipem Blažkem (50).

Lucián se totiž už dávno osamostatnil a před necelými čtyřmi roky dokonce i oženil. Kromě nich má ještě herečka dceru Laru (12) a syna Štěpána (18), jejichž otcem je herec Tomáš Matonoha (52).

Fotogalerie
54 fotografií