Ornella Koktová (31) je aktuálně k vidění na TV Nova (a také na Voyo) v reality show Survivor, ale co dělá její mladší sestra? V době, kdy natáčela s celou svou rodinou pozoruhodný pořad nazvaný Štiky, byla notně oplácaná. Charlotte Štiková však šla do sebe a podařilo se jí shodit více než polovinu své váhy, tedy zhruba 60 kilogramů, což je skutečně úctyhodný výkon. A ze své nové figury je jaksepatří nadšená.

Její profil na sociální síti se jenom hemží sexy momentkami, co zachycují různé části jejího těla - například štíhlé nožky, útlý pas nebo dekolt, ze kterého se derou její obří vnady. Nepochybně dostaly hubnutím pořádně zabrat, přesto je však Charlotte často a s gustem vystavuje v těsných korzetech a smyslných podprsenkách. Jako teď, kdy sdílela nepříliš kvalitní snímek, na němž je jenom ve spodním prádle.

Video
Video se připravuje ...

Charlotte Štiková na castingu do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá! FTV Prima

Ten nahrála na instagram bez jakéhokoliv popisku, dávaje všem na odiv jen své křivky. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že záběr, na němž hraje prim její poprsí, posbíral během chvíle řadu pochvalných „lajků“... a o něco později z jejího profilu zmizel docela. Možná vadil některým puritánům, jimiž se tato platforma jenom hemží. Charlotte přitom neukázala nic víc, než co ostatní mohou vidět například u bazénu...

Fotogalerie
83 fotografií