V pražském Art Restaurantu Mánes se konal v pondělí 11. března křest nové kuchařky a dorazila na něj celá řada známých tváří – například moderátorka Pavlína Wolfová (52), zpěvačka Marta Jandová (49), herečka Markéta Hrubešová (51), která je mimochodem také autorkou několika kuchařek, či třeba bývalá tisková mluvčí Karla Gotta (†80) Aneta Stolzová (41).

Na akci, kterou moderoval známý bavič Aleš Háma (50), dojel také virtuos Pavel Šporcl (50) – a to na koloběžce. A pochvaloval si, že je to nejlepší a nejrychlejší způsob, jak se pohybovat často zasekanou Prahou. Dokonce takhle prý někdy jezdí i s houslemi. A křest knihy kuchaře Romana Vaňka si nenechala ujít ani první dáma České republiky Eva Pavlová!

Video
Video se připravuje ...

Roman Vaněk přijal výzvu Richarda Krajča a zlil se vodou Facebook.com

V růžové košili s velkými květinami a s úsměvem na tváři si dlouho povídala s ním i s jeho manželkou Janou, a zdálo se, že se velmi dobře baví. Když se pak chystala na odchod, loučil se s ní kuchař jako skutečný kavalír. Došlo na objímání, pusinky na tváře, Pavlová mu dokonce rovnala kapesníček u saka... Na první pohled bylo jasné, že je pojí velké přátelství. 

Došlo ale také na ještě jeden nečekaný „zvrat“ večera - herečka Klára Pollertová (52), co se v roce 2022 rozvedla po dlouholetém manželství (a čtyřech dětech) s hercem Ivanem Trojanem (59), zde „debutovala“ se svým novým partnerem. Křtu se ale spíše vyhnuli velkým obloukem a vyhledali soukromí salonku, kde si dávali vzájemně najevo své sympatie. Došlo například na něžné doteky a vzájemné krmení. Sledujte Blesk pro více informací!

Fotogalerie
70 fotografií