Láska kvete na veřejnosti. Tato myšlenka mohla leckoho napadnout, když uviděl usmívající se Kláru Trojanovou - Pollertovou v přítomnosti tajemného pohledného cizince. Herečka navštívila křest kuchařské knihy Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to babička tenkrát vařila, který se konal v pražském Art Restaurantu Mánes, a bylo vidět, že jí tato společenská akce udělala velmi dobře na duši. Možná to nebylo ani tak kulturou, ale jako spíš novým mužem, který se neustále držel po jejím boku. Smutný úsměv posledních měsíců vyměnila za chichotání. V přítomnosti nového muže doslova rozkvetla.

Společné propletené prsty, smějící se oči a neustálé výměny něžných pohledů - to vše naznačovalo, že hereččin nový vztah je více než jen krátkodobý flirt či románek.

A možná touto novou láskou konečně sundá nálepku „manželky herce“, která ji roky trápila, nadechne se po rozvodu a stane se znovu sama sebou. „Někdy mě samozřejmě mrzelo, že jsem byla vnímaná jako ta manželka pana Trojana. Byla jsem upozaďovaná, že já jsem ta žena, která se stará o ty děti a dělá servis té rodině, protože Ivan pracuje a dělá tu kariéru a má toho moc. Když lidé tímhle způsobem smýšleli, tak jsem si někdy říkala, že to není fér,“ popsala v minulosti své trápení, které už očividně odvál čas.

Od večera, kdy se Klára s novým přítelem objevila, se fanoušci i média snaží odhalit, kdo tento muž je a jaký příběh stojí za jejich setkáním. Zatím však zůstává vše pouze v rovině dohadů a šuškand. Situaci však nadále budeme sledovat a o nejnovějším vývoji v milostném životě čtyřnásobné maminky Trojanové vás budeme informovat!

Video
Video se připravuje ...

Ivan Trojan poděkoval hasičům z českého USAR týmu. Twitter

Fotogalerie
37 fotografií