Před dvěma lety ji na nějaký čas z provozu vyřadil dlouhý covid, to už je teď ale kompletně věcí minulosti. Česká topmodelka, která se usadila v Itálii, Eva Herzigová se naplno vrátila na přehlídková mola. Dávno už přitom neplatí, že by módní přehlídky byly doménou jen mladých krásek – Herzigová 10. března oslaví už 51. narozeniny a Naomi Campbellová, která jí na mole dělala společnost, už dokonce vyhlíží 54.

Obě zkušené matadorky módního průmyslu vystoupily na pikantní show luxusní značky s bohatou historií rasismu, homofobie a misogynie Dolce & Gabbana v rámci milánského týdne ženské módy. Celá kolekce podzim/zima 2024, která se předváděla, pracuje s krajkami, průhlednými materiály a spodním prádlem jakožto hlavní dominantou outfitu – a Herzigová i Campbellová v modelech vypadaly naprosto skvěle.

„Děkuji vám, Domenico a Stefano, že jsem mohla jít vaši show, a Karlu Templerovi, Patovi a Guidovi děkuji, že ze mě udělali takovou kočku,“ rozplývala se po přehlídce Eva na svých sociálních sítích, kde se podělila o několik fotek ze zákulisí.

Syn jako módní fotograf

Na přehlídku italské návrhářky Alberty Ferrettiové pak slavnou mámu doprovodil i modelčin syn Edward, kterého má s italským miliardářem Gregoriem Marsiajem (46). Klučina, jenž v dubnu oslaví už 11. narozeniny, do světa módy skvěle zapadl – na přehlídku si přinesl vlastní foťák a všechno umělecky dokumentoval. Kromě Edwarda má Herzigová ještě syny Philipa (12) a George (15).

Video
Video se připravuje ...

Slavné české modelky, které dobyly svět Videohub

Fotogalerie
27 fotografií