Smutnou informaci zveřejnil portál Noviny.sk. „Podle dosavadních informací 29letý řidič vozidla zn. Hyundai z doposud nezjištěných příčin přejel do protisměrné části vozovky a následně narazil do sloupu veřejného osvětlení. Řidič v důsledku nárazu utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ sdělili webu zástupci policie. 

K nehodě došlo ve čtvrtek krátce před 22:30 v centru Bratislavy směrem na Senec. Zemřelému byla odebrána krev kvůli testům na přítomnost alkoholu či omamných látek, výsledky zatím nejsou známy. Ve voze se měly nacházet i neznámé stříkačky, které jsou nyní předmětem vyšetřování. 

Miško se českým divákům představil v roce 2022 v reality show Česko Slovensko má talent, kam se přihlásil s vlastní autorskou rappovou tvorbou. „Moje mamina měla hodně ráda telenovely,“ vysvětlil tehdy své nevšední jméno. 

Před porotou se uvedl tím, že má za sebou těžký životní příběh, a rap mu pomáhá všechnu tu nálož lépe zpracovat. 16 let hrál hokej za HC Slovan Bratislava. „Potom jsem ze zdravotních důvodů musel skončit a dodnes s tím nejsem bůhvíjak vyrovnaný. Rap je moje jediná cesta, jak se s tím vyrovnat,“ přiznal před kamerami.

Hokejovou kariéru mu překazila alergie na čpavek. Když nepomohla ani nákladná léčba, Enrico musel přijmout fakt, že v hokeji skončil – a tehdy se mu podle jeho slov sesypal svět.

Celý život si totiž plánoval, že rodičům vrátí všechno, co do něj kvůli hokeji v dětství a mládí „nastrkali“, a nakonec k tomu podle svých slov neměl možnost. Proto se naplno ponořil právě do rapu... A zřejmě to nebyla úplně špatná volba, porota totiž jeho výkon v soutěži velmi ocenila a mezi diváky si našel spoustu fanoušků. 

Video
Video se připravuje ...

ČSMT: Tohle má být Pátrovičův bratr? Šok pro moderátory! FTV Prima

Fotogalerie
14 fotografií