V pořadu Kápni božskou Rezková prozradila, že Gottově nejstarší dceři bydlení nabídla poté, co ji k tomu přesvědčilo okolí. Netušila ovšem, co všechno se během několikaměsíčního pobytu Dominiky, která se tehdy plánovala v Čechách usadit po odchodu od finského manžela Tima, semele. „Finančně jsem na tom byla hůře než Dominika, ale protože jsme měli v domě pokoj navíc, nabídli jsme jí ho,“ vzpomíná zpěvačka. „Bylo mi řečeno, co všechno prožila, jenom mě nikdo neupozornil na fakt, že Domča asi tím, jak to měla těžké, propadla alkoholu,“ dodává Šárka Rezková.

Na Dominiku ale nevzpomíná jen ve zlém. „Ze začátku se hodně snažila, ale když se potom objevil její manžel, se kterým má nějaké zvláštní propojení, tak to všechno padlo,“ říká interpretka hitu Borůvková. Soužití se ale začalo kazit a zvrhlo se do ostré mediální přestřelky, v níž často vystupoval Rezkové tehdejší partner Miroslav Kolodziej. „Já se odmítala hádat jako dvě hokyně na pavlači. Všechno to řešil můj expřítel, který má rád publicitu," upřesňuje Rezková. „Já ale o Dominice nechci mluvit špatně, je to inteligentní holka, žádná hlupačka. Padla zlá slova, byl tam nějaký alkohol, nějaké pilule, já jí říkala, že by to neměla dělat, ale ona se tím ochraňovala,“ myslí si Šárka dnes.

A chtěla by se s někdejší podnájemnicí ještě někdy setkat? „V kontaktu nejsme. Možná s odstupem času, kdyby na sobě mákla... Ale myslím, že o to nestojíme ani jedna,“ dodává Rezková.

Video
Video se připravuje ...

Kápni božkou - Šárka Rezková Petr Macek

Fotogalerie
38 fotografií