Jenže manželka prince z Popelky, producentka a moderátorka Monika Trávníčková (38), je pojala po svém. Zatímco Pavel má na sobě kalhoty a modrou sportovní košili s vestičkou, jeho žena si oblékla jen růžovou, ležérně rozepnutou košili. Nožky nechala holé. Vypadá to, jako by na sobě měla jen tento kousek oblečení a snažila se diváka provokovat. „Familie,“ okomentovala nové fotky Monika na facebooku a připsala, že jejich autorkou je Lenka Hatašová.

„Sluší nám to, co říkáte?“ smál se do telefonu Trávníček, když jsme mu kvůli snímkům zavolali. „Máme se na startu roku krásně a vážíme si každé chvíle, kterou trávíme společně,“ doplnil ještě herec.

Video
Video se připravuje ...

Šafránková netušila, jak moc ji Němci milují, říká Pavel Trávníček. Luboš Procházka, Lukáš Červený

Spletité vztahy

Se svou čtvrtou manželkou se Pavel Trávníček poprvé setkal v pěvecké soutěži DO-RE-MI. Monika se tehdy ještě jmenovala Fialková a tohle setkání pro ni bylo osudové. Podruhé se potkali v prostějovském divadle, kde Pavel hrál a kam se za ním přišla podívat. Připomněla mu, že se setkali... A přeskočila jiskra. Žili spolu 15 let, než se v roce 2015 rozhodli svůj vztah stvrdit svatbou. Rok poté se narodil syn Maxmilián (7). První Trávníčkovou manželkou byla herečka Simona Stašová (68), druhou baletka Eva Štefková a do třetice si vzal provozní Divadla Skelet Lucii Vrbovou.

Fotogalerie
82 fotografií