Před třemi roky se totiž Hanka s Andrém rozešli, ale kvůli synovi to opět dali dohromady.

Zkusili jsme to podruhé, dali jsme tomu šanci už kvůli malému, ale nešlo to. Chtěla jsem, aby syn vyrůstal v kompletní rodině, nevyšlo to, beru to jako životní prohru. Moji rodiče jsou spolu celý život a chtěla jsem to taky tak, bohužel...,“ svěřila se Blesku Hanka, která se s manželem rozešla loni v létě, ale stále spolu žijí pod jednou střechou. A co víc, stále sdílejí společné lože!

My jsme v tomhle divný, i když jsme byli ten rok od sebe, André u nás v baráku byl každý den. Ale intenzivně hledám nové bydlení, takže v dohledném čase se to naše bydlení rozdělí. Nechtěli jsme to nijak hrotit, řešit, ale i na tohle už přijde řada. Navíc spolu stále sdílíme lože. My totiž nemáme další postel, ani místnost a na gauči nechce spát ani jeden,“ šokuje modelka.

Beru to pozitivně. To, že vedle sebe dokážeme spát, i když on teda chrápe, tak je to fajn. Ale jak říkám, doufám, že než se odstěhuji, tak to neskončí nějakou vraždou. Byla bych nerada, aby jeden druhému musel péct bábovky a housky do vězení," dodala se smíchem Mašlíková, která po letech zabrousila do světa modelek.

„Přehlídku chodím snad po 10 letech a musím říct, že mě to pořád baví. Navíc jsem se po dlouhé době potkala s holkami, tak si dáme skleničku, pokecáme," tvrdí sexbomba, která si loni na podzim nechala potřetí upravit silikonové poprsí.

André po rozchodu

Nerad řeším osobní věci na sociálních sítích, ale tohle člověk nemůže přejít mlčením, zvlášť když se vás na to neustále někdo ptá. Ano, po devíti letech vztahu a sedmiletém manželství je náš vztah s mojí ženou bohužel u konce. Je to pro mě osobně velká životní prohra, protože jsem snil o úžasné rodině a skvělém společném životě až do smrti,“ napsal na sociální síť bojovník.

Fotogalerie
78 fotografií