Původně jezdil starou fabií, pak měl půjčené audi. Před čtyřmi lety se radoval z vlastního superbu III. generace, ale i o ten nyní přišel. Cestou na natáčení měl herec nehodu, a tak má nyní z auta vrak na odpis. „Na křižovatce do nás narazilo auto, ale všichni jsou v pořádku. Jen auto to odneslo. S policií a přes pojišťovnu už je to vyřešený,“ řekl Blesku Godla.

Přestože se jednalo o jeho auto, sám za volantem neseděl. Před časem totiž přišel o řidičský průkaz. „Půjčil jsem jim auto a vybourali ho,“ uvedl herec k nehodě. Kdo ho vezl, ale blíže nesdělil. Ještě před nějakou dobou přitom Godlu vozil na natáčení jeho kamarád Radek Kirvej.

Jenže herec se odstěhoval ze severních Čech do východních, takže shání nejen nový vůz, ale také šoféra. „Lidičky moje zlatý, nějaké auto, které by mě dopravovalo do Ordinace, jelikož to moje je po nehodě na vrakovišti. Nemám se jak dopravovat do Ordinace a na další natáčení na Slovensko. Pokud byste někdo měl auto navíc, který ještě poslouží, byl bych vám velice vděčný,“ prosí Godla o pomoc přes sociální sítě.

Nejenže je herec momentálně bez auta, opustil ale i Chomutov, kde dosud bydlel, a odstěhoval se na vesnici kousek od Jičína. „Nevím, co mu přelítlo přes nos, prostě se přestěhoval za mámou. Ta má v Jičíně barák, bydlí tam i ségra,“ prozradil Godlův známý. „Mám tam svůj klid, jsem tam s rodinou a mám to i blíž na natáčení,“ vysvětlil herec. „Je to možný, že bych se do Chomutova vrátil, ale není to stoprocentní…“

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Naprosto zbytečný film s Godlou? Brutální komedie Invalida rozděluje. pdc, klb, Jiří Marek

Fotogalerie
53 fotografií