Radost z vysněné dovolené se pro herečku Kateřinu Brožovou rázem proměnila v horor. Přitom ještě při odletu byla plná nadšení a euforie. „Já su tak šťastná… Ano, míříme do ráje v Indickém oceánu,“ chlubila se.

To ještě ovšem netušila, jaký krutý osud jejího čtyřnohého miláčka čeká. Za nalezení Jordyho, který se ztratil už v úterý večer, dokonce nabízela tučnou odměnu 30 tisíc korun. Bohužel vše bylo marné a pátrání, kterého se umělkyně neúčastnila osobně, skončilo nešťastně. Pejska srazil vlak.

„Smutná událost, která se stala v noci na 10. ledna, kdy při venčení utekl z naší kliniky pes, který byl následně sražen vlakem, nás nesmírně mrzí. Vše vzniklo tak, že veterinární sestra, která vykonávala noční službu, chtěla velkým psům dopřát více pohybu, a tak je převáděla do většího výběhu.

Během několikametrové nechráněné trasy mezi výběhy se jí jeden ze psů vytrhl, utekl a bohužel se ho již nepodařilo chytit. Velmi litujeme celé události, která nebyla systémovým pochybením, ale šlo o osobní selhání naší pracovnice, která miluje zvířata a chtěla psům při dlouhém pobytu u nás dopřát více pohybu ve větším kotci. Již jsme připravili a přijali sérii opatření, aby se podobný případ v budoucnu neopakoval. Majitelce psa jsme se hluboce omluvili, vyjádřili naši lítost a deklarovali připravenost hradit náklady, které jí naším pochybením vznikly,“ vyjádřil lítost ředitel kliniky VETINO Jaggy MVDr. Vojtěch Novák na sociální síti. U zveřejněného příspěvku raději vypnul komentáře.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Brožová v Kápni božskou: Kde už nikdy nebude nakupovat! David Turek

Fotogalerie
71 fotografií