Pánové si vybrali ostrov Fuerteventura, kde je nádherné slunečné počasí, a navíc spoustu vyžití. Mirai na sociální síti sdílel společnou fotku, která vyvolala spoustu spekulací o jeho orientaci!

„Mám tě moc rád. Vejlet ve dvou,“ napsal k snímku frontman kapely Mirai. A to neměl dělat. Některé jeho obdivovatelky a bohužel i leckteré známé ženy to pochopily tak, že Mirai má nového partnera a vlastně se tak nepřímo „vyoutoval“, tedy odhalil jinou orientaci. A nutno říct, že tak to Mirai rozhodně nezamýšlel...

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Mirai Navrátil upřímně: Už dlouho mi bijí biologické hodiny! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Srdíčko k příspěvku daly Dagmar Havlová, Monika Bagárová nebo Michaela Ochotská. „Achjo, a já myslela, že mám šanci,“ napsala stříbrná SuperStar Elizabeth Kopecká. „To jsem v šoku. Každopádně, ať se daří! dala tomu korunu zpěvačka Leona Šenková.

Dámy ale zřejmě nepochopily, že si muzikant jen udělal pánskou jízdu se svým letitým kamarádem Lukášem alias zpěvákem Lokyo z Havířova.  

Navrátil nejprve vypadal, že se tím slušně baví a dál pokračuje v živení této kauzy. Srdíčko v písku, společný oběd a řádění na motokárách... To vše kluci podnikli. Ale nakonec zpěvák nevydržel a musel se na sociální síti vyjádřit, protože už mu psal kdekdo. 

„Klukovský fórek na instáči a píše mi můj strejda, jestli nejsem gay. Táta mi píše, ať dám na přílet duhovou čelenku. Já to miluju,“ smál se Mirai, který takovou lavinu reakcí asi nečekal. „Dneska mávnutím kouzelnýho proutku můžeš být vším. To je zas pěkný, ne? P. S.: Kde že se to registruje?“ vtipkoval a dal tak jasně najevo, že na druhý břeh rozhodně nezběhl. Žert je žert a jeho fanynky plakat nemusí, protože je pořád jejich. 

Fotogalerie
51 fotografií