„Krásnej poslední letošní večer, probudila jsem se v noci a dlouho přemítala o tom, co jsem zažila,“ prozradila s tím, že podle ní je důležité si uplynulý rok nějak sesumírovat. „Prošla jsem si sice řadou nemocí, pár dní před svatbou jsem ztratila na chvíli schopnost mluvit a ochrnovala mi půlka obličeje, ale nakonec vše dobře dopadlo a odcházela jsem ještě ten den domů se speciální migrénou. Obcházela jsem tenhle rok doktory všeho druhu. Znám už podle mě úplně všechny,“ popsala ty horší zážitky z loňského roku, ale prozradila, že i ty jí přinesly do života něco nového.

„Zavedlo mě to i k alternativnějším směrům a dospěla jsem k závěru, že vše se zkrátka děje z nějakého důvodu. A že pro sebe taky musíme něco udělat, něco být ochotní si dávat, ne jen brát. Varovné signály, abychom si to naše zdraví opravdu chránili - dbejte na to,“ apeluje na své fanoušky a sledující, kterým prozradila, že to jsou důvody, proč se její další rok ponese v duchu sebepoznávání, sebeodpuštění, sebelásky a sebevědomí.

„Jsem ale přes všechny strasti ohromně vděčná, že se staly i tak krásný věci! Vzala jsem si svýho báječnýho muže, kterýho miluju nadevše, máme dokonalou rodinu, kde nás všichni mají rádi, chrání nás a podporujou a všichni jsou nám celou tu dobu takovou oporou,“ vyznala se svému muži Martinu Donutilovi (32), s nímž přišli v roce 2022 krátce před porodem o vytoužené miminko. A poděkovala i rodině, která ji drží nad vodou v těžkých životních chvílích.

„Čím jsem starší, tím víc se nějak zamejšlim nad hodnotama. Po těch letech nakonec člověk zjistí, že to nejdůležitější, i když se někdy vymezoval, je beztak zdraví, rodina a přátelé. Nic víc nepotřebujeme, jen sebe navzájem, lásku, pocit, že tu pro nás někdo je a kreje nám záda, když už nemůžeme. A tak bych Vám všem ráda popřála, ať máte někoho, kdo pro vás tady vždycky bude,“ napsala a poděkovala svým přátelům a sledujícím, že i jim vděčí za příjemnou atmosféru a pocit bezpečí. „Mějte úžasnej rok 2024 a ať se Vám splní všechna přání,“ zakončila Affašová, kterou mimo jiné můžete znát ze seriálu Ulice.

Video
Video se připravuje ...

Sára Affašová a Martin Donutil na Českém lvu: Prozradili detaily jejich svatby! Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií