„Nemáme střídavou péči, ale letos je to tak, že má kluky na Vánoce táta. Pro mě to není příjemná situace, protože já Vánoce miluju. Musím říct, že je mi líto, že doma nebudou i proto, že Tomášovi se u nás na Vánoce strašně líbilo, a dokonce poslední dva roky u nás byla i jeho dcera. Tak mě mrzí, že neumožní svým dětem být tam, kde je to asi fajn,“ stýskala si zpěvačka v pořadu Showtime už před Vánoci. Horna má syny jednou za 14 dní, letos to vyšlo právě na svátky.

Se syny si proto zpěvačka udělala Štědrý večer už 23. prosince. „Akorát se mi tím posouvají vánočky a tak. Chtěla jsem se domluvit, nejde to. Tak doufám, že budou mít stejně hezký Vánoce, jako by měli doma,“ doufala dvojnásobná máma.

Mrzí ji hlavně to, že synové přišli o tradice. „Už pětatřicet let jezdím pětadvacátého prosince na Benešovsko a kluci tam jezdí od svého narození. Mají tam své vrstevníky a kamarády, vždy se tam moc těší, ale bohužel letos o tuto tradici přijdou,“ posteskla si.

Když 24. prosince předala děti exmanželovi, zašla si na pivo a pak skončila u svého bratra Marka. Pak ještě objela příbuzné a obešla hřbitovy. Obrovskou radost jí přinesla také návštěva chalupy, kterou ale po koupi musela téměř celou zbourat.

„Ten Ježíšek mi teda nadělil krásný věci. Sedím v autě, obešla jsem uvnitř celou chalupu a vlastně si tak říkám, jestli to někdy dotáhnu, ale já věřím, že ano. Mám ze střechy strašnou radost,“ rozplývala se nakonec. 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová: Na slavíka si musela počkat 22 let! David Turek

Fotogalerie
50 fotografií