Jeho ostrovtipu neunikl Ondřej Brzobohatý(40) alias Tiffany Richbitch, Agáta Jaromíra Soukupa ani Kolečkův milostný trojúhelník. Jakub Kohák(49) v zítřejším Blesk tv MAGAZÍNU komentuje 23 velkých událostí roku 2023.

Opomenout nemohl ani (ne)očekávaný rozchod roku Jaromíra Soukupa (54) a Agáty Hanychové (38). „To není možný, jakou má ta holka smůlu... To je prostě sága na seriál, tolik peripetií, tolik obratů – kam se hrabe Dallas!“

Byly ale letos i události, do kterých sám Kohák jasně promluvil, zejména pak do milostného trojúhelníku režiséra a scenáristy Petra Kolečka (39). Jen pro připomenutí: Ten se ve víru románku s herečkou Denisou Nesvačilovou (32) oženil s matkou svého dítěte Anetou Vignerovou (36)! A Jakub tvrdí, že na jeho radu! „Já totiž Petra předtím, než to rozsekl, potkal v baru. A říkám mu: Seš chlap, přece neopustíš ženu, se kterou máš dítě! Po pár měsících jsme se potkali znovu a on mi řekl: Tak jsem tě poslechl. Udělal to díky mně! A tedy taky trochu kvůli Anetě...“ usmívá se spokojeně Kohák.

Video
Video se připravuje ...

Jakub Kohák: Svatba v nedohlednu! Ve vztahu jsme přestávky měli... Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií