I když Vánoce slavili v Itálii, kde už roky žije a letos se tam podruhé vdala, tak na české zvyky nezanevřela.

U nás jsou Vánoce pořád po česku. Protože, když je slavíme v Itálii, každé dva roky, tak stejně přijedou Hujerovi z Prahy, takže je to po česku. Akorát nám chybí ten kapr. Ale jinak je to všechno pořád stejné. Já vůbec nejsem zvyklá slavit italské vánoce, ještě k tomu je slaví 25. 12. na oběd a to není ono,“ vysvětlila modelka, která letos rozhodla, že svátky bude slavit hezky česky a hlavně 24. prosince. 

A tak Alena s manželem Alessandrem a dětmi Louisem (v prosinci 16), Davidem (14) a tříletou dcerou Vivienne před Štědrým večerem přiletěla do Prahy. Svátky prožili nejenom s rodiči, ale i se sestrou Eliškou a její rodinou. Ačkoli Šeredová pojala za manžela bohatého spoludědice automobilky Fiat, jejich pražské Vánoce opulentností nepřekypovaly. Naopak sdílela rodinnou fotku ve skromném a střízlivém aranžmá. O to víc působí kontrastně to, co se dělo doma v Itálii.

Výstřední tchyně Šeredové Daniela Remmert totiž nezklamala! Pokoj doslova přezdobila, stromeček pod návalem ozdob sotva stál a ona sama se oblékla do zlaté a stříbrné róby! Na první pohled vypadala v třásňových šatech jako vánoční stromek. 

Anketa

Líbila se vám pohádka Klíč svatého Petra?

Ano, líbila
Průměr
Nic moc

Fotogalerie
96 fotografií