V roli prodavačky na charitativním bazaru v Pražské křižovatce se objevila moderátorka Nora Fridrichová.

„Prodáváme knihy s osobním věnováním autora. Veškerý výtěžek jde na můj charitativní fond Šatník, který pomáhá samoživitelkám. O knihy je docela zájem, protože jsou tam velmi osobní vzkazy. Já sama takové knihy sbírám a mám jich doma v knihovně stovky,“ pochlubila se Blesku moderátorka, která se připravuje na vánoční svátky. 

Video
Video se připravuje ...

Nora Fridrichová: Kvůli samoživitelkám prodává knihy!  Reinischova,Kristl

„My jsme pohromadě celá rodina, chodíme na oběd a z toho každý rok vznikne nějaké velké foto. Moji rodiče jsou u nás, aby nebyli sami, a Robertova maminka pendluje mezi Robertem a jeho bratrem. Takže jsme vlastně pohromadě. Večeříme kapra a bramborový salát od mého tatínka, který jsem si prosadila oproti tomu od Roberta,“ přiznala Nora.

Pečení cukroví si užívá s dcerkami. Horší je to s nákupy dárků. „Dcery už odevzdaly dopisy Ježíškovi. Horší je to s Robertem, ale to asi řeší každá žena. Kdybych měla partnerku ženu, to by byl veliký Ježíšek, to bych samozřejmě věděla. Spoustu věcí by bylo, ale to nemám,“ směje se Fridrichová. „V oblečení je Robert asketa, nosí pořád to samé, takže nic, ale letos už pro něj dárek mám,“ dodala.

Záruba má s exmanželkou, moderátorkou Světlanou Witowskou (50) dospělého syna Viktora (23), který bude na svátky se svou přítelkyní.

Fotogalerie
41 fotografií