Vanda se v pátek ze svého statku přes instagram ozvala fanouškům a svěřila se, že má před sebou náročný výkon. „My vám tady s Pečínem přejeme krásný páteční ráno, a protože pátek je bláznův svátek, což znamená, že to je můj svátek, tak já se teď vydávám, v tomhle počasí, na D1 pro posledního desátýho člena tady naší koňské rodiny, který přišel o oko, a musím ho vyzvednout v nemocnici,“ popsala na videu z bohatě zasněžené zahrady, kde jí dělal společnost jeden z jejích koní. 

Nervy jako v Hollywoodu

„Tak mi držte palce, protože mám větší trému a strach, než kdyby mě obsadili do hollywoodského muzikálu, což se tedy nestane, ale ta představa. Tak mi držte pěsti,“ prosila nervózní herečka. 

O několik hodin později už se hlásila znovu. „Tak. Jsme naložený, vozejk, sněží a jedeme za váma. Chvilku jsem plakala, ale my to dáme. Viď, kámo? Ještě nás čeká 100 km,“ obracela se na svého koníka, jemuž láskyplně říká Dyndošek.

Kamarádi šťastně spolu

Nakonec všechno naštěstí i přes nervozitu dopadlo na výbornou. Vanda cestu zvládla, jí ani koni se nic nestalo, a jak se zdá, Dyndošek bude brzy zase fit. „100 km s koněm ve vozíku ve sněhu a na ledě. Až skončím s herectvím, budu se živit jako řidič... Stálo to za to, kamarádi jsou zase spolu,“ pochvalovala si nakonec s úlevou. Ostatní koně maroda vesele přivítali a Vanda má konečně zase všechny pod jednou střechou.

„Hluboko pod mořskou hladinou také není nic vidět, a přesto je tam život... Je to jen dlouhé mrknutí,“ okomentovala zranění svého koně.

Video
Video se připravuje ...

Vanda Hybnerová v Boyardu: Připravili ji o hlavu! Co po ní lezlo? 

Fotogalerie
82 fotografií