Farmaření se pro Vandu Hybnerovou stalo vášnivým koníčkem. Pečuje tam o své stádo koní a psů a prožívá s nimi veškeré slasti a také strasti. Nedávno jí totiž zemřel koník, který se dožil třiceti let. „Když se chcete rozloučit s koněm, tak si k tomu musíte objednat jeřáb, který ho ukládá za nohy do hrobu, který musí vykopat bagr,“ prozradila v Show Jana Krause starosti kolem koňského pohřbu.

Kromě péče o zvířata se snaží udržovat i samotnou farmu, k čemuž jí pomáhá nový trakor, který si letos pořídila. „Není to úplně malý traktůrek, ale je takový holčičí a leze se na něj po schůdkách,“ popisuje stroj, který jí prý přinesl nebývalou radost, jež předčí i euforii z divadelní premiéry. „Co jsou proti tomu nějaké premiéry v divadlech! Když jedu na traktoru a za mnou zůstává čisto, ten mulčovač rovná krtince, koňský h***a mizí, klacky mizí. To je nádhera!“ libuje si nadšeně Vanda s tím, že na něm vydrží sedět i sedm hodin v kuse.

Svůj čas ale netráví pouze v přírodě. Musí také pracovat. A i do toho se vrhá po hlavě. „Jsem strašně činorodá a pracovitá, a někdy mě to už dohání. Pořád něco plánuju, furt něco vymýšlím,“ svěřila Hybnerová, která se v posledních patnácti letech věnuje převážně komediálnímu žánru. V poslední době se ale také snaží zvolnit tempo. „Učím se už trošku někdy říkat ne, protože mám teď vnuky, tak na ně chci mít čas. To je úplně něco jiného než mít vlastní děti,“ dodala Vanda, která má s hercem, exmanželem Sašou Rašilovem, dvě dospělé dcery.

Video
Video se připravuje ...

Vanda Hybnerová v Boyardu: Připravili ji o hlavu! Co po ní lezlo? 

Fotogalerie
43 fotografií