Z náhodného setkání se stala láska jako trám a Marek se rozhodl kompletně překopat svůj dosavadní život. A nejen svůj.

Nový domov

Obě děti své nové přítelkyně – syna Patrika (12) a dceru Natálii (16) – přesídlil z Brna do Prahy. Koupil dům, aby z něj vytvořil domov. „Vlastně jsem je vykořenil. Petřině Natálce bylo patnáct, říkali jsme si, že to musíme udělat teď, když přechází ze základky na střední, protože by stejně ten kolektiv měnila. A do toho se stihla v tom Brně ještě zamilovat... Takže to vlastně bylo úplně to nejhorší, co si umíte v tomhle směru představit,“ rozvyprávěl se Němec v nečekaně otevřené osobní zpovědi pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

Dům ke všemu kupoval a vybavoval v době, kdy ceny nemovitostí nesmyslně vylétly...

Pocity viny

Do toho hrál padesát repríz Macbetha na Letních shakespearovských slavnostech, natáčel seriál a film. Jeho hnacím motorem byla láska. Let na růžovém obláčku mu ovšem ztrpčovaly výčitky kvůli rozpadu původní rodiny tvořené ženou Johanou, synem Matějem (12) a dcerou Rozárkou (7). Děti mají nyní oba ve střídavé péči. „Já byl vždycky tahoun a lídr rodiny, energie, která všechno valí dopředu, takže jsem to vnímal jako selhání, kterýmu jsem nedokázal čelit,“ svěřil se charizmatický herec.

„To svědomí a pocit viny jsou samozřejmě hrozný věci. Navíc to dělá děsivou neplechu i v tom, že pak zahrnete bývalého partnera nějakou postvztahovou péčí, třeba v nějaký ekonomický rovině, a to vlastně jenom z pocitu viny,“ popsal Němec své tehdejší pocity.

BLESK Víte, že...

  • Před ZOO si Marka zamilovaly divačky jako doktora Hofbauera v seriálu Sestřičky Modrý kód.

Video
Video se připravuje ...

Šampioni: Sexy herec Marek Němec šel do běžeckého úboru a ukázal nohy! FTV Prima

Fotogalerie
67 fotografií

Anketa

Odpustili byste partnerovi nevěru?

Rozhodně ano
Spíše ano
Spíše ne
Rozhodně ne