Opustit rodné Slovensko a žít v Praze byl Majkův letitý sen. Sňatek s krásnou modelkou ukrajinského původu to jen urychlil. 

Od začátku vztahu jsme věděli, že nebudeme žít v Bratislavě. Moje žena byla zvyklá žít ve velkých městech po celém světě a tady jí to bylo malé. Volba padla na Prahu a jsme tady neskutečně šťastní. Dcera zapadla do školky, našla si hned nové kamarády, my jsme zapadli do společnosti, našli nové přátele a neměnili bychom,“ svěřil se Blesku rapper, který svou novou a zároveň poslední desku s názvem Nový muž 2 představil v barokním refektáři v klášteře dominikánů v centru Prahy. 

Video
Video se připravuje ...

Majk Spirit s krásnou manželkou: Stěhování do Prahy a luxus od hlavy až k patě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Chtěl jsem netradiční místo, vydavatelství mi jich několik vybralo a jako první jsem přišel sem a měl hned jasno. Nechali jsme prostřít stůl pod stropní malbou Poslední večeře a odsud živě představíme moje album,“ pochlubil se Spirit, který po pravici měl svou manželku Mariu. 

Ta nic neponechala náhodě, na netradiční party si oblékla kožené těsné šaty s kožichem od návrhářů Lukáše Macháčka a Farah Kimii a doplnila jej luxusní kabelkou „birkinkou“ v hodnotě dvou set tisíc korun! Ani Majk nepodcenil oblečení, jen černá košile od Louis Vuittona vyšla na 25 tisíc korun

Na večírku nechyběly hvězdy, například Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem, Kamil Bartošek alias Kazma a hudební producenti. 

Fotogalerie
83 fotografií