Paní Marika už na svatbě Lelya Karlose předvedla, že je velmi atraktivní a elegantní dáma, která se na rozdíl od své dcery obejde bez plastik. 

„Nesouhlasím s tím, ale je to její rozhodnutí a my to s manželem respektujeme. Je to naše dítě, milujeme ji a hlavně chceme, aby v životě byla šťastná a spokojená,“ řekla Blesku na velkolepé Lelině veselce její maminka, která v pondělí oslavila 71. narozeniny.

Video
Video se připravuje ...

Máma Lely Vémolové promluvila: Jaký je Karlos zeťák? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Chci Ti popřát co nejvíce zdraví a chci, abys věděla, jak moc jsi pro mě velkým vzorem. Velice si Tě vážím a obdivuji. Přivedla jsi mě na svět a díky Tobě jsem tady. Dala jsi mi kus svého srdce, díky kterému jsem taková, jaká jsem. Udělala jsi ze mě dobrého člověka, za což Ti velmi pěkně děkuji,“ vyznala se své mamce silikonová blondýnka. 

„Také děkuji, že jsi mě nikdy nezradila a vždy ses mi snažila za jakýchkoli podmínek pomoci, pochopit a poradit, co je pro mě nejlepší. Vždy, když mi po tváři tečou slzy, poslechneš si mě a podpoříš. Jsi pro mě tou nejdůležitější osobou a nevyměnila bych Tě nikdy na světě. Jsi jedinečná a jsem ráda, že jsi moje máma. Škoda, že jsme od sebe tak daleko. Velmi mi chybíš,“ dodala Lela.

Ale místo potlesku k upřímnému vyznání se Vémola dočkala urážek na svou osobu. „Tady vypadáte jako kůň!“ nebo „Maminka je krásná žena, ty jsi umělotina!“ 

Fotogalerie
55 fotografií