Milenci, zálety, flirt i milostné trapasy. To jsou častá témata knih a vyprávění spisovatelky Haliny Pawlowské. V tomto duchu se nese i její nová kniha Rande, o které přišla hovořit k Tereze Kostkové (47) do jejího rozhlasového pořadu Blízká setkání. A moderátorka se nestačila divit, co všechno Halina ze svého života odhalila...

Jak ve svých knihách, tak v proslulých historkách Pawlowská otevřeně přiznává, že během manželství vystřídala několik milenců. „Můj muž umřel. Kdyby žil, tak bych to nenapsala,“ zaštiťuje se sama spisovatelka.

Manžel Zdeněk (†60) před deseti lety podlehl rakovině, s Halinou žili 35 let. „Můj muž mě znal strašně dobře. Věděl, že jsem milovala flirty a zvyšovala jsem si sebevědomí. Měla jsem hrozně práce a bylo jí víc než pro jednoho člověka a jednu lásku,“ řekla Halina úsměvem.

Když už ale měla milence, nešlo jí jen o tělesno. „Moje milostný zanícení vždycky bylo romantický nebo vášnivý. Já nejsem žádný sčítač skalpů!“ bránila se.

Všechny ho chtěly

V rozhovoru s Kostkovou ale přišla řeč i na aférky Halinina manžela. „On ale taky nebyl žádný neviňátko,“ naznačila Pawlowská, že i on pár milenek měl. „Všechny ho chtěly! Jednou k nám přišla Dáša Veškrnová, když jsem nebyla doma. A věděla dobře, že nejsem doma!“ zdůraznila Halina.

Tereza několik vteřin zírala s otevřenými ústy a pak do veřejnoprávního éteru pronesla: „Je jedenáct hodin a dvacet tři minut a pan zvukař chtěl, abych dala písničku. Jako by věděl, že to je úplně vhod...“ snažila se zamluvit již vyřčené.

Anketa

Odpustili byste partnerovi nevěru?

Rozhodně ano
Spíše ano
Spíše ne
Rozhodně ne

Jablonský vypadá jako spermie!

Aby toho nebylo málo, v jiném rozhovoru se Halina Pawlowská otřela také o imitátora Petra Jablonského (44), který ji už léta paroduje.

„Všechno je to založený na tom, že říkám »žejo«, mám prsa a jsem tlustá. Já o sobě můžu říkat, že jsem tlustá, ale proč to má říkat on? To je moje věc a moje kauza. Já o něm taky neříkám, že vypadá jako spermie,“ prohlásila v pořadu Michaelův Mashup.

 

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali Jan Samuel

Fotogalerie
63 fotografií