Jen nejbližší tušili, že žijí jako kočovníci. Modelka si s manželem vyhlédli novostavbu v lukrativní čtvrti Ořechovka, ale nečekali, že si na své vysněné hnízdečko budou muset pořádně dlouho počkat.

Trvalo to rok, pořád jsme se stěhovali z pronájmu do pronájmu, všude krabice. Naposledy jsme se stěhovali, ale ještě ne do vlastního, když jsem byla týden po porodu mladšího syna. Teď už konečně bydlíme. Máme krásný velký byt se zahradou, sklepem a garáží,“ svěřila se Blesku Kristýna, která je matkou dvou chlapců – Elliota (3,5) a ročního Liama. 

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Schicková 

Náš nový domov je totálně minimalisticky elegantní až ženský. Ale jsou tam i typické mužské prvky, jako je černý kov a tmavé dřevo. Je to silná elegance, v životě by nikdo neřekl, že tam bydlí rodina se dvěma malými dětmi. Je to naše společné dílo s manželem,“ netají se modelka. Manžel Schickové Lukáš Třešňák je totiž designér.

Nové bydlení je velmi prostorné, především kuchyň spojená s obývacím prostorem a šatna. „Klidně další dítě by se tam i vešlo,“ překvapila dvojnásobná maminka, která s celou rodinou přišla na halloweenskou party do pražské Staré čistírny odpadních vod.

Fotogalerie
40 fotografií