Ve světě filmu a televize jsou herci často vnímáni skrze postavy, které ztvárňují na stříbrném plátně. V případě krásné herečky Petry Hřebíčkové by se proto divákům mohlo zdát, že ji „znají“ prostřednictvím mnoha romantických komedií. Když však kamery zhasnou, ukazuje se úplně jiná stránka této talentované umělkyně - taková, jakou byste u ní pravděpodobně vůbec nečekali... a která je důkazem toho, že její schopnosti daleko přesahují její řemeslo.

„Relax má mnoho podob… Miluju hlínu, žížaly, listí, vzduch, vodu a endorfiny.“ Přesně těmito slovy totiž popsala Hřebíčková, hvězda snímků Přes prsty, Bezva ženská na krku nebo Příliš osobní známost, a která je aktuálně k vidění v seriálu Táta v nesnázích, na instagramu snímky, na nichž je v hodně nezvyklé roli.

Představila se jako drsná zahradnice s krumpáčem, v zabahněné žluté pláštěnce a holinkách! Není pochyb, že jí láska k přírodě přináší tolik potřebný oddych od náročného hereckého povolání a přehnané dokonalosti s perfektním make-upem, účesem a outfitem, co se vyžaduje na červeném koberci.

Video
Video se připravuje ...

Petra Hřebíčková na premiéře Příliš osobní známost Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Snímky, na nichž s vervou kope velikou strouhu, všechny zaujaly. „Doufám, že z toho bude někdy - brzy živý plot,“ objasnila svým všetečným followerům, kteří se s humornou nadsázkou vyptávali, zda se náhodou nesnaží vyhloubit hradní příkop. Její píli však i tak ocenili stovkami „lajků“, jimiž nešetřili ani kolegyně z branže. „Ty jsi tak hezká, jsem si nikdy nevšimla, že jsi s krumpáčem tak hezká,“ vzkázala jí například herečka Kristýna Frejová (52).

Fotogalerie
46 fotografií