Plavovláska na instagramu odhalila smutnou zprávu  - zemřel Miroslav Plešák, který jí pomáhal v jejích hereckých začátcích. 

„Drahý Mirku, pane profesore, dramaturgu, šéfe, příteli. 🖤 Vzpomínám na cesty na kole z Hodonína do Moravské Nové Vsi za vedoucím své diplomové práce, za Tebou,“ poslala herečka z filmů Obsluhoval jsem anglického krále, Přes prsty, Bezva ženská na krku a dalších na sociálních sítích vzkaz zesnulému na onen svět. 

„Neskrblil jsi při konzultacích letošní víno a já na ty výlety tak ráda vzpomínám,“ přiznala humorně, i když je v tom jistě i něco víc. „S láskou a laskavostí jsi mě vedl a snad i fandil. Asi jo, protože jsem díky Tobě prožila úžasná divadelní léta ve Zlíně, kam jsi mě vzal do angažmá.“

Krásná Petra, která se nedávno stala trojnásobnou maminkou, přiznala, že jí bude přítel a kantor velmi chybět. „Mnoho zásadních událostí v mém životě bylo spjatých s Tebou a díky Tobě. A já Ti to vlastně ani nikdy neřekla a nepoděkovala, nevím. A teď truchlím a DĚKUJI a myslím na Tvou milující rodinu, ať najdou sílu tuhle bolest zvládnout. Mám Tě moc ráda a Děkuji!“ Panu Miroslavovi pak nezapomněla popřát,aby odpočíval v pokoji. 

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka dnes: Petra Hřebíčková o těhotenství

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka dnes: Petra Hřebíčková o těhotenství FTV Prima

Fotogalerie
34 fotografií