Během pravidelných denních obchůzek přišla Berenika Kohoutová o značkovou kabelku Prada. Sjela na nákup a spolu s nákupem si do kufru uložila i svůj módní doplněk.

Před chvílí mi někdo z auta odcizil tuto kabelku. Je mi z toho zle. Neměla jsem ji na předním sedadle jako lákadlo. Měla jsem ji v kufru, do kterého jsem ji dala v garáži v Lidlu. Buď měl ten člověk nějakou rušičku zamykání, nebo jsem nezamkla, což se mi nikdy nestává. Ale jsem teď taková upracovaná, tak je to teoreticky možné. Ten zloděj mi vyndal nákup z papírový tašky a tu kabelku si do té tašky strčil,“ svěřila se nešťastná Kohoutová.

Červeno-bílá značková kabelka není k dostání v ČR, proto si ji Berenika objednala z Ameriky. Takový doplněk vyjde na zhruba 73 500 Kč a vzhledem k jejímu designu je dost výrazná. I proto se herečka domnívá, že pro zloděje nebude příliš snadné takovou cennost u nás prodat. „Moc prosím. Kdybyste ji někdo našel někde ležet v okolí Jiřáku, ale spíš Římské ulice, dejte mi vědět. Děkuji moc,“ apelovala Kohoutová na své fanoušky s tím, že případně ráda nálezce finančně odmění.

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová na cenách Anděl: Proč ztratila zájem o Eurovizi? David Turek

Fotogalerie
39 fotografií