Jana Bernášková jde z role do role. Úspěšná kariéra ale v životě bohužel magicky nevyřeší všechny problémy. „Je toho teď moc. A abych nezahlcovala jen dokonalýma fotkama z focení a premiér... Tak chci říct, že jsem úplně normální holka, která má občas velký strach, úzkost, občas nespí, chybí jí přátelé, na které kvůli práci nemá čas, a strašně se mi po nich stýská a občas mi chybí. I zdraví,“ přiznala v neděli v otevřené zpovědi, kterou doplnila nenalíčenou fotkou z lesa. 

„Prostě jen chci říct, že mi přišlo milion lichotek o tom, jak jsem krásná, milá, úžasná, chodící světlo, přišlo i několik vyznání lásek. Ale věřte, že to tak ve skutečnosti není. Ruda by mohl povídat,“ odkázala se na svého manžela, scenáristu Rudolfa Merknera (51). 

Chvály fanoušků si nicméně samozřejmě velmi váží. „Chci vám říct, že děkuji za to, jak jste úžasní sledující. A že nejsem tak okouzlující a boží, jak si často myslíte. Jsem úplně stejná jako vy, jen do práce chodím do televize,“ zakončila své povídání a popřála všem hezký večer. Nutno podotknout, že podle reakcí fanoušků ji po její upřímné zpovědi vnímají jako snad ještě úžasnější, než před tím. 

 

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková: V devadesátkách jsem byla tlustá, nešťastná a bála se života před sebou videohub

Fotogalerie
85 fotografií