Partyšová po rozvodu s Josefem Koktou (66) získala do výhradní péče jejich syna Kristiána (15), a dokonce mu nechala změnit příjmení, takže se nejmenuje po otci, ale po ní. 

Kristián je už chlapec, který mě o hlavu přerostl, úspěšně odmaturoval a studuje na střední škole reklamní a umělecké tvorby. V prosinci oslaví 16 let a prvním dárkem, který si léta přál, je vidět fotbalový zápas klubu Manchester City, takže za pár dní na něj letíme. Bude to takový klučičí trip, protože s námi letí i synové mého přítele,“ pochlubila se Gábina, která se s Igorem dohodla, že o jeho dětech nebude moc mluvit. Ale na otázku, jak ji přijali, odpověděla:

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Partyšová Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Myslím, že mě berou jako kamarádku. Mám radost, že jsme si všichni sedli,“ tvrdí moderátorka. Jelikož jak ona, tak i Fait jsou oba velmi pracovně vytížení, tak nejvíc času spolu tráví na společných dovolených, kterých letos měli dost. Ať už to byly cesty po Evropě, nebo luxusní dovolená na Maledivách. 

Všichni moc rádi cestujeme a užíváme si to. Jsem stále zamilovaná a vážím si každé společné chvíle. Navíc všichni rádi hrajeme golf, takže ideál,“ dodala Gábina, která se třetí svatbě nebrání, ale vše záleží na Faitovi. 

Poprvé se vdávala v roce 2006, a to za Koktu, s nímž se o 7 let později rozvedla. Jejím druhým manželem se v roce 2016 stal podnikatel Daniel Farnbauer, manželství trvalo sotva dva roky.   

Fotogalerie
61 fotografií