Na den, kdy se zasnoubila s manželem Ondřejem, zavzpomínala Daniela v živé show Michaelův Mashup.

„Hrála jsem tenis a rozbila si koleno,“ prozradila Brzobohatá, dříve Písařovicová.„Bylo to shodou okolností v den, kdy jsem byla požádána o ruku,“ dodala moderátorka.

Jako by už tehdy tušila, co se její nynější manžel, hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý, chystá udělat. „Když jsme šli z kurtu, tak jsem zažertovala, že než se vdám, tak se mi to zahojí,“ zavěštila si.

„Vůbec jsem ještě nevěděla, co mě večer čeká,“ směje se jedna z bývalých tváří zpravodajství České televize, která se nyní pravidelně objevuje po boku svého manžela v zábavné soutěži Inkognito, kterou vysílá TV Prima.

Italská veselka aneb Gravitace a prohra

Utajená zářijová veselka jako z pohádky se konala v Itálii a Daniela jen zářila. Její dlouhé, éterické šaty skryly i šrámy z nepovedené tenisové hry. „S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela dle svých slov na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí, a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což s sebou nese cejch někoho, kdo prohrál,“ vtipkoval tehdy dojatý ženich Ondřej.

Video
Video se připravuje ...

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchýně lépe vaří? Videoredakce ženských webů

Fotogalerie
74 fotografií