Herec se po dlouhé době objevil ve společnosti a po celou dobu byl ve vynikajícím rozmaru. Na představení nadačního fondu NFPAS se objímal s kolegyněmi a bavil je vtipnými historkami.

Nejvíc je ale »rozsekal«, když mu chtěly přeposlat fotky z cest. Vetchý totiž vytasil tlačítkovou Nokii 3310! Nejde sice o přístroj z počátku druhého tisíciletí, u níž vrcholem možností displeje byla hra »Had«, ale o jeho modernizovanou verzi, která se prodává od roku 2017. I tak ale musel kolegyně zklamat a s pokrčením ramen konstatovat: „Sem mi toho asi moc nepošlete...“

Nokia 3310 nové generace už dokonce fotí a přijímá i MMS zprávy, ovšem ve velmi omezené velikosti (obvykle 300 kb), její integrovaná paměť totiž činí »závratných« 16 MB a microSD kartu lze vložit jen s kapacitou do 32 GB...

S moderními technologiemi svádí herec boj nejen ve skutečném životě. I v divácky oblíbeném seriálu Případy 1. oddělení ztvárňoval majora Kozáka, jemuž digitalizace policejní práce a moderní technologie nic neříkaly! V tomto ohledu tak Vetchý vlastně hrál sám sebe.

Ondřej Vetchý má nabitý program. Aby se na akci uvolnil, tak trochu zalhal svým studentům na DAMU. Řekl jim, že odchází dříve kvůli práci v divadle! Tam ale pospíchal až poté, co se zúčastnil představení nadačního fondu.

Video
Video se připravuje ...

Vetchý na pohřbu Šafránkové: Nechali jsme se rozdělit ČTK

Fotogalerie
32 fotografií