Alena Antalová si vždy přála velkou rodinu a osud tomu chtěl, že jako první přivedla na svět dcery Alenu (18) o dva roky později Elenu (16). 

Často říkám, že kdybychom nezačali děvčaty, tak nás tolik nebude. Kdyby jsme s manželem začali s chlapci, tak nevím, když se narodil drzý Janík, byla jsem úplně v šoku. Jak je možné, že ty dvě víly vždy vpluly, ať už bylo něco špatně, nebo zlobily, ale Janík tam vždy vletěl tak drsně, surově a jen řekl NE,“ přiznala v pořadu Terezy Kostkové Blízká setkání na Českém rozhlasu herečka. Po Janovi, který se narodil v roce 2009, za tři roky přišla na svět Maruška. 

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Humoresek Alena Antalová: Poprvé s krásnými dcerami na mole! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Když si vzpomenu na to, když byly děti malé, tak to bylo příšerný. Vždycky jsem si říkala, když už si ty zadky naučí samy utírat a zavazovat tkaničky, že to bude fantastické a budu mít klid. Nemám. Teď už mají všelijaké lásky a já to s nimi prožívám, jak kdybych s nimi sama chodila. Katastrofa jedna za druhou, pořád hrozný,“ směje se Alena. 

První dítě bylo pro Antalovou velká škola. „Prvorodičky bych zakázala. Všechno jsem dělala podle knížek, porod jsem měla nastudovaný a všechno bylo jinak. Jak jsem naučená z divadla, že roli mám nacvičenou, tak tady to nešlo. Postupně jsem se na všechno vykašlala a dělala vše přirozeně,“ přiznala Ludmilka z Četnických humoresek

Fotogalerie
52 fotografií