Od narození syna se nikdy na déle než na den a půl nerozdělili, a najednou bez sebe měli být dva týdny! 

Snažila jsem se celou situaci změnit ve veselohru, zatímco uvnitř jsem umírala steskem. Pořád jsem si říkala, jak to zvládnu, ale zároveň jsem věděla, že je ten pravý čas uskutečnit svůj sen, a nechtěla jsem couvnout. Potají jsem plakala a myslela, že mi pukne srdce. Odjela jsem, ale strašně se mi stýskalo,“ svěřila se Kristýna, která poutní cestu z portugalského Porta do Santiaga de Campostela absolvovala s kamarádkou Lucií. 

Video
Video se připravuje ...

Drsná pouť hvězdy Ordinace Janáčkové: Slezly jí nehty na nohou! Plakala ale kvůli synovi Markéta Reinischová

Naivně jsem si myslela, že jsem dobře připravená a že tenisky jsou nejlepší volba. To byla ta největší chyba. Odrovnala jsem si kyčle, kolena a slezla mi většina nehtů na nohách. Opravdu jsem si sáhla na dno a zhuntovala si tělo. Po návratu domů jsem nějakou dobu chodila svou typickou svatojakubskou belhající chůzí,“ řekla Blesku Janáčková, která o své pouti napsala knihu Z mámy poutníkem. 

Když jsem se vrátila, byla jsem jak na obláčku a nemohla jsem se vrátit do reality. Z domu jsem několik týdnů odcházela jen v případě nutnosti. Vždy jsem se psychicky připravovala na to, že se mě všichni budou ptát na to samé. Nevěděla jsem, jak odpovídat, přišlo mi ještě brzy na to otvírat se veřejnosti,"  dodává Janáčková, kterou i diváci pamatují z Cest domů či z Ordinace, kde hrála rozmazlenou Kristýnu Tichou.

Fotogalerie
44 fotografií