Potíže se zdravím se Martině Gavriely rozjely krátce po prodělání covidu. „Byla jsem teď rok zavřená doma, protože jsem se léčila s krví. Po covidu jsem měla špatnou krev, a tak nějak všechno dohromady,“ svěřila se Super.cz moderátorka.

Dlouho si myslela, že má postcovidový syndrom, obíhala různé doktory, až se nakonec přišlo na příčinu jejích obtíží. „Nevyráběly se mi červené krvinky, takže jsem chodila na transfuze krve, na železo. Bylo to takové krušné období, měla jsem strach, jestli nemám leukémii. Dlouho se nevědělo, proč se mi železo nevstřebává, a proč se mi to celé děje. Chodila jsem k lékařům a nemohla dýchat, ale přitom jsem měla kyslík, jenže i přesto se mi špatně dýchalo,“ vysvětlila Gavriely, která má za sebou nelehké období.

Nakonec se ukázalo, že trpí anémií, tedy chudokrevností. S lékařem zvolili vhodnou léčbu a nyní se cítí mnohem lépe. I bolesti odpadly. Naplno se tak opět může věnovat svému nejmladšímu synovi Leeovi (4), kterého má s muzikantem a producenterm Marcusem Tranem. Z předchozího vztahu má ještě dvě dospělé děti Jessicu (22) a Antonia (20).

Video
Video se připravuje ...

Exmoderátorka Martina Gavriely (44) nadobro zavrhla svatbu! Přitom je 11 let zasnoubená. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
52 fotografií